Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SÖTÉT FAJ + PUSZTÍTS ÉS ROMBOLJ
DARK BREED + CRASH AND BURN (1990) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Horror, Sci-Fi
Rendezte:Richard Pepin, Charles Band
Szereplők:Jack Scalia, Cindy Ambuehl, Jonathan Banks, Gregg Brazzel, Carlos Carrasco, Josh Clark, Kerrie Clark, Paul Ganus, Megan Ward, Ralph Waite, Bill Moseley, Eva La Rue, Jack McGee
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:180 perc


990 Ft.Nem kapható


Sötét faj:



Saxon kapitány (Jack Scalia), a szupertitkos Omega ügynökség embere azt kapja feladatául, hogy kutassa fel, majd vigye be, szükség esetén végezzen egy ûrbéli küldetés tagjaival, akik engedély nélkül tértek vissza a Földre, ám mindegyiküket megfertõzte egy földönkívüli parazita, melynek tojásait megkísérlik bolygónkra hozni. A tojások a kényszerleszállás során eltûnnek, és mind Saxon, mind az asztronauták elszántan kezdenek kutatni utánuk. A fõ kérdés azonban az, hogy vajon mire kellenek a kormánynak a tojások?




Pusztíts és rombolj!:



A Unicom egy olyan hatalmas cég, amely a világ zömét felügyeli egy gazdasági összeomlás után. Betiltották a számítógépeket, a robotokat, hogy felvirágoztassák az „életet, a szabadságot és a gazdasági stabilitást”. Amikor a Unicom egyik szintetikus robotja beépül egy tévéállomás dolgozói közé, és végez annak vezetõjével, aki egyben a Gestapo módszereit idézõ cég ellen küzdõ forradalmár is volt, egy egyszerû Unicom-futárra hárul a feladat, hogy segítsen az állomás túlélõinek átvészelni egy napkitörést.