Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A KÜZDELEM TÖRVÉNYE 2. + AZ UTCA LOVAGJA
MARTIAL LAW 2. (1992) / STREET KNIGHT (1993) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Dráma, Krimi
Rendezte:Kurt Anderson, Albert Magnoli
Szereplők:Jeff Wincott, Cynthia Rothrock, Paul Johansson, Evan Lurie, Charles Taylor, Sherrie Rose, Jeff Speakman, Christopher Neame, Lewis Van Bergen, Jennifer Gatti, Bernie Casey, Richard Coca, Stephen Liska, Grainger Hines
Forgalmazó:Wiamfilm Kft.
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:178 perc


1990 Ft.Nem kapható


A küzdelem törvénye 2.



Sean Thompson (Jeff Wincott) és Billie Blake (Cynthia Rothrock) civil ruhás nyomozók, akik jól kiismerik magukat a városi bûnözés rejtelmeiben. Seant azonban hamarosan áthelyezik egy másik körzetbe, ahol régi rendõrakadémiai társával, Danny Borellivel dolgozhat együtt.



Sean nem tudja, hogy Danny most egy helyi maffiavezér, bizonyos Spencer Hamilton (Paul Johansson) után nyomoz. Ám azonnal gyanút fog, amikor Tony halálos kimenetelû autóbalesetet szenved, mert ittasan ült a volán mögé. Sean pontosan tisztában van azzal, hogy barátja már egy éve nem iszik, ám amikor utána akar nézni a halála körülményeinek, fõnöke leállítja a nyomozást.




Az utca lovagja



Egy új alvilági csoport akar területet magának, ezért mindent elkövet, hogy háborút robbantson ki az uralkodó bandák között. Tervükbe azonban egy apró hiba csúszik, amikor a mexikói csoport néhány tagját megölik, és egy túlélõ elmenekül a helyszínrõl.



Vezetõjük, egy egykori kommandós azonnal hajtóvadászatot indít a fiú után, ám Carlost (Richard Coca) a nõvére is keresteti, méghozzá Jack Barett-tel (Jeff Speakman), az egykori zsaruval. Jacknek versenyt kell futnia az idõvel, ha meg akarja akadályozni a feketék és a mexikói bandák közötti véres háborút. Hamarosan azonban õ is veszélybe kerül.