Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A KÜZDELEM TÖRVÉNYE + GYILKOS GYŰRŰ
MARTIAL LAW (1991) / DEATH RING (1992) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció
Rendezte:Steven Cohen, R. J. Kizer
Szereplők:David Carradine, Cynthia Rothrock, Andy McCutcheon, Philip Tan, Tony Longo, Vincent Craig Dupree, Mike Norris, Billy Drago, Chad McQueen, Don Swayze, Elizabeth Sung, Isabel Glasser, Branscombe Richmond
Forgalmazó:Wiamfilm Kft.
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:176 perc


990 Ft.Nem kapható


A küzdelem törvénye



Az Ázsiából hazatért Sean Thompsonra (Chad McQueen) a harcmûvészetekben szerzett gyakorlata miatt néznek fel rendõr kollégái. Nem is ér senkit váratlanul, hogy éppen õt nevezik ki egy speciális egység élére, melynek tagjai a harcmûvészetek mesterei.



Thompson és társai tisztogató akcióba kezdenek. Végsõ céljuk, hogy leszámoljanak a helyi alvilág pápájával. Thompson csak úgy kapcsolhatja le a hírhedt bûnözõt, ha beférkõzik környezetébe. A rettegett gengszterrõl az a hír járja, hogy szórakozásból halálig tartó meccseket rendez otthonában.




Gyilkos gyûrû



Matt Collins (Mike Norris), az USA különleges hadseregének volt hadnagya megnyer egy – perverz milliomosokat vonzó – túlélõversenyt. Danton Vachs (Billy Drago), aki egy évenként megrendezendõ gyilkos embervadászat támogatója és megrendezõje, erõszakkal ráveszi Mattet, hogy részt vegyen a saját szigetén rendezett versenyen.



A gazdag és gonosz milliomosok részére rendezett látványosság sikere érdekében Thomas elfogja Matt barátnõjét, Lorent (Isabel Glasser). Ha Matt életben marad a gyakorlott embervadászokkal szembeni küzdelemben, Loren megmenekül...