Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ANYA LÁNYA UNOKÁJA (DVD) GAMMA HOME KIADÁS
GEORGIA RULE (2007) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Garry Marshall
Szereplők:Lindsay Lohan, Jane Fonda, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Garrett Hedlund, Christine Lakin, Dylan McLaughlin, Felicity Huffman
Forgalmazó:Gamma Home Entertainment Kft.
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:113 perc


1490 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Rachel igazi lázadó tinédzser és hisztikirálynõ: iszik, bulizik, káromkodik. Amikor autóbalesetet okoz, alkoholista anyja, Lilly egy idahói mormon faluban élõ édesanyjára bízza. Georgia nem az a tipikus aranyos nagyi; szigorú szabályok szerint él. Számára Isten az elsõ, a munka pedig a második. Meg is gyûlik a baja nagyszájú unokájával.

Rachel egy pillanat alatt felrázza az álmos kisvárost, és ahogy telik az idõ, Georgia is kezdi megérteni, honnan ered a fiatal lányban dúló düh. Szörnyû családi titokra derül fény, melynek hatására még Lilly is visszatér a kisvárosba. A három nemzedéket képviselõ nõk számára itt a megfelelõ alkalom, hogy rendezzék vitáikat, és hogy megpróbálják megérteni egymást.

Garry Marshall, olyan nagysikerû komédiák rendezõje, mint a Micsoda nõ!, az Oltári nõ és a Neveletlen hercegnõ, ezúttal egy komolyabb hangvételû, érzékeny filmet tett le az asztalra, amely minden generáció számára tartogat meglepetéseket.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Így készült az Anya, lánya, unokája - MAGYAR FELIRATTAL
Garry Marshallal a kulisszák mögött - MAGYAR FELIRATTAL
Bakiparádé - MAGYAR FELIRATTAL
Az Anya, lánya, unokája nõalakjai - MAGYAR FELIRATTAL