Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VIDEODROME (FELIRATOS KÜLFÖLDI KIADÁS) BLU-RAY
VIDEODROME (1982) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Fantasy, Horror, Sci-Fi, Thriller
Rendezte:David Cronenberg
Szereplők:Deborah Harry, James Woods, Les Carlson, Sonja Smits, Peter Dvorsky
Forgalmazó:Universal
Feliratok:Cseh, Dán, Finn, Francia, Görög, Halláskárosultaknak: Angol, Japán, Koreai, Lengyel, Magyar, Mandarin, Norvég, Olasz, Portugál, Spanyol, Svéd, Thai, Török
Hang:Francia - DTS Surround 2.0
Angol - DTS-HD MA 2.0
Olasz - DTS Surround 2.0
Spanyol - DTS Surround 2.0
Orosz - DTS Surround 2.0
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:87 perc


4990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Max Renn, egy kis kábeltévé, a 83-as csatorna elnöke kétségbeesetten próbál versenyben maradni a nagy tévétársaságok között. Csatornája programja ezért elsõsorban az alantas szexuális ösztönökre épít - de úgy látszik ez sem elég ahhoz, hogy az állomás sikeres legyen.



Miközben kétségbeesetten kutat egy olyan program után, amely kihúzhatná a társaságot a kátyúból, véletlenül rábukkan egy kalózfrekvencián sugárzó ismeretlen adóra, a Videodrome-ra, ahol hipnotikus hatású, borzalmas képsorok peregnek le a szeme elõtt. A Videodrome "mûsorán" látszólag valódi felvételek peregnek szadista erõszakról, perverz gyilkosságokról.



Max nyomozni kezd a Videodrome forrása után, abban a reményben, hogy megszerezheti a csatornája számára a sokat igérõ programot. Hamarosan kiderül, hogy a Videodrome mûsorát egy vallási szervezet vezetõje sugározza milliók otthonába, a hagyományos tévémûsorok közé vegyítve, a tudatalatti ösztönöket megcélozva.



Max lassan szintén a Videodrome áldozatának tekintheti magát. Függõvé válik, és elveszti realitásérzékét. Összemosódik elõtte a fikció és a valóság.