Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TRUE BLOOD - INNI ÉS ÉLNI HAGYNI - A TELJES ELSŐ ÉVAD (5 DVD)
TRUE BLOOD (2008) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Fantasy
Rendezte:Alan Ball
Szereplők:Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell, Ryan Kwanten, Rutina Wesley, Chris Bauer, Nelsan Ellis
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:642 perc


4990 Ft.Nem kapható


A vámpírok "kibújtak a koporsóból", és köztünk járnak. Szintetikus vérrel táplálkoznak, ezért többé nincs szükségük emberi vérre. Legalábbis ez a látszat.



A Louisiana állambeli Bon Temps kicsiny városa fura alakokkal büszkélkedhet. Itt él Sookie Stackhouse (az Oscar®-díjas Anna Paquin*), az aranyos és ártatlan pincérnõ, aki titokban gondolatolvasó; Bill Compton, a 173 éves vámpír, aki nemrég költözött vissza egykori otthonába; Sookie testvére, a szoknyavadász Jason, aki mintha vonzaná a bajt; Sookie leghûségesebb barátnõje, a belevaló Tara; Sam, a Merlotte tulajdonosa, aki megpróbálja elrejteni Sookie iránti érzéseit; Lafayette, a Merlotte szakácsa, aki folyton olyasmit fõz ki, ami véletlenül sem legális, plusz különcebbnél különcebb karakterek, akik egytõl egyig valamilyen titkot rejtegetnek e semmihez sem hasonlítható televíziós sorozatban.



Alan Ball, a legjobb film kategóriában Oscar®-díjat nyert Amerikai szépség forgatókönyvírója és a Sírhant mûvek címû Emmy®-díjas HBO®-sorozat kitalálója ezúttal is különös világot teremtett: ez a True Blood – Inni és élni hagyni.



*1993, legjobb nõi mellékszereplõ, Zongoralecke


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Fókuszban: Vámpírok Amerikában – áldokumentumfilm az amerikai vámpírokról (eredeti nyelven)
Audiokommentár - Hat audiokommentár a szereplõk és az alkotók, köztük a sorozat kitalálója és executive producere, Alan Ball, valamint Anna Paquin (Sookie) és Stephen Moyer (Bill) közremûködésével (eredeti nyelven)