Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AKIT PARIPÁNAK HÍVTAK (KÜLFÖLDI KIADÁS MAGYAR FELIRATTAL) DVD
A MAN CALLED HORSE (1970)

Formátum:DVD
Műfaj:Western
Rendezte:Elliot Silverstein
Szereplők:Richard Harris, Judith Anderson, Jean Gascon
Forgalmazó:Paramount
Feliratok:Spanyol, Portugál, Olasz, Norvég, Német, Magyar, Lengyel, Izlandi, Horvát, Holland, Héber, Halláskárosultaknak: Angol, Görög, Francia, Finn, Dán, Cseh, Arab, Svéd, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Francia - Mono
Olasz - Mono
Spanyol - Mono
Német - Mono
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:111 perc


5990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A nemrég elhunyt nagyszerû angol színész, Richard Harris (akit a fiatal nemzedék a Harry Potter sorozat bölcs Dumbledore professzoraként ismerhet) egyik legemlékezetesebb szerepében egy sziú indiánok fogságában került angol nemest alakít!

Egy angol nemest, Lord John Morgant az amerikai vadnyugaton sziú indiánok rabolnak el. Lord Morganra úgy tûnik gyors halál vár, de a törzs tagjai - látván a fogoly bátorságát és tartását - úgy érzik, hogy a férfi méltó az életre.

Kezdetben a törzsfõnök anyját kell szolgálnia, és õ minden tõle telhetõt megtesz annak érdekében, hogy fogvatartói elfogadják és megszeressék. Tudja, hogy a menekülés egyetlen útja, ha sikerül beilleszkednie a törzsbe. Megtanulja a sziúk nyelvét, szokásait, lassan úgy kezd õ is öltözködni, mint egy indián és arra is vállalkozik, hogy részt vegyen a sziúk õsi bátorság-próbáján, amelyet sápadtarcú még soha nem élt túl!

John a fogság hosszú évei alatt igen közel kerül a törzsfõnök húgához is…


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése