Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KEDVENCEK TEMETŐJE 2. (SZINKRONOS KÜLFÖLDI KIADÁSÚ BLU-RAY)
PET SEMETARY 2. (1992)

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Horror
Rendezte:Mary Lambert
Szereplők:Edward Furlong, Anthony Edwards
Forgalmazó:Magic Box
Feliratok:Olasz, Norvég, Német, Mandarin, Magyar, Lengyel, Koreai, Kantoni, Holland, Halláskárosultaknak: Angol, Francia, Finn, Dán, Cseh, Brazil portugál, Angol, Spanyol, Svéd
Hang:Olasz - Dolby Digital 2.0
Magyar - Dolby Digital 2.0
Német - Dolby Digital 2.0
Francia - Dolby Digital 2.0
Angol - DTS-HD MA 5.1
Spanyol - Dolby Digital 2.0
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:97 perc


6990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Néha jobb halottan. Ám a szörnyû borzalom, mely a Maine állambeli Ludlow városát sújtotta a Kedvencek temetõjében, nagyon is életben van a Stephen King által írt 1989-es sikerfilm hátborzongató folytatásában.
Felesége halála után az állatorvos Chase Matthews (Anthony Edwards, Vészhelyzet) és 13 éves fia, Jeff (Edward Furlong, Terminator 2: Az ítélet napja) Ludlowba költöznek, hogy új életet kezdjenek. Miután magára haragítja a környékbeli srácokat, Jeff összebarátkozik egy másik kívülállóval, Drew Gilberttel, akinek az élete rettegésben telik könyörtelen mostohaapja, Gus (Clancy Brown, Hegylakó) miatt.
Miután Gus hidegvérrel lelövi Drew szeretett kutyáját, a fiúk eltemetik a holttestet a helyi indián temetõben, melyrõl az a szóbeszéd járja, hogy bír a feltámasztás erejével. Amikor a gonosz felébred, a fiúk rájönnek, hogy néha jobb békében hagyni a halott kutyát.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Mozielõzetes