Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VIASZBABÁK HÁZA (FELIRATOS KÜLFÖLDI KIADÁSÚ DVD)
HOUSE OF WAX (1953)

Formátum:DVD
Műfaj:Horror, Thriller
Rendezte:Ande de Toth
Szereplők:Charles Bronson, Vincent Price
Forgalmazó:Warner
Feliratok:Német, Magyar, Halláskárosultaknak: Német, Halláskárosultaknak: Angol, Görög, Finn, Cseh, Angol, Norvég, Portugál, Spanyol, Svéd
Hang:Angol - Dolby Surround
Német - Mono
Spanyol - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:85 perc


7990 Ft.Nem kapható


A Viaszbabák házának rémítõ szobrásza Vincent Price, akit e felejthetetlen alakításáért méltán emlegetnek a horror nagymesterei közt. A viaszmûvész egy vandál gyújtogató miatt elveszti teljes életmûvét, és legfõbb munkaeszköze, a keze is végzetesen megsérül. Mivel a szokásos módon már képtelen dolgozni, a megtébolyodott szobrász új – sötét és gyilkos – alkotói módszerrel próbálja újraformázni félelmetes panoptikumát.

Az Andre de Toth rendezésében készült Viaszbabák háza kellemesen borzongató, remek szórakozás Phyllis Kirk, Carolyn Jones és Charles Bronson szereplésével. A horror-klasszikus eredetije, A viaszmúzeum rejtélye 20 évvel korábban készült. A Michael Curtiz, azaz Kertész Mihály által rendezett film még a korai kétszínes Technicolor eljárással készült, az õrült szobrász szerepében Lionel Atwillt láthatjuk, akinek egyik lehetséges áldozatát Fay Wray alakítja. A filmek külön-külön is megállják helyüket a horror múzeumában, de a kettõ együtt: igazi mélymerülés a vérfagyasztó viasztengerben.


Extrák:
• Interaktív menük
• Jelenetek közvetlen elérése
• A Viaszbabák háza premierjén
• A viaszmúzeum rejtélye – 74 perc