Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZTROGOFF MIHÁLY - TELJES SOROZAT (3 DVD) NEM DÍSZDOZOS KIADÁS!
SZTROGOFF MIHÁLY (1975)

Formátum:DVD
Műfaj:Kaland
Rendezte:Jean-Pierre Decourt
Szereplők:Raimund Harmstorf, Lorenza Guerrieri, Madaras József, Ujlaki Dénes, Mécs Károly
Forgalmazó:Europa Records
Feliratok:Nincs
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:382 perc


6990 Ft.Nem kapható


1875-öt írunk, amikor a messzi Szibériában felkelés kezdõdik, és a tatár törzsek rövidesen több körzetet is ellenõrzésük alatt tartanak.

II. Sándor cár veszélyes feladatot bíz Sztrogoff Mihály kapitányra: teljes titokban jó 3000 versztát kell megtennie a lázadó tatárok területein keresztül, hogy eljusson Irkutszkba, ahol a cár fivére, Dimitrij nagyherceg igencsak szorongatott helyzetbe került. A futár útnak is indul, hogy a zord Ural hegységen átvágva elérje úti célját, ám kisvártatva találkozik Nádjával, egy politikai számûzött lányával, aki ugyanabba a városba tart, hogy csatlakozzon apjához. Sztrogoff szeretné elkerülni, hogy titkos küldetését bárki is felfedje, ezért azt ajánlja a nõnek, hogy magukat házastársaknak kiadva utazzanak tovább. Útja során Mihályt különös helyzetek elé állítja persze a sors: tudta nélkül találkozik a felkelõk vezérével, édesanyja akarva-akaratlan elárulja, fogságba esik, megszökik, majd újra a felkelõk kezére kerül, akik kegyetlenül megfosztják látásától. Ám a különleges küldetést teljesítõ Sztrogoff Mihályra néha a szerencse is rámosolyog egyszer az újra feltûnõ útitárs, máskor meg egyszerû földmûvelõ képében. De messze még Irkutszk városa…

Az 1975-ben forgatott, klasszikussá lett tévésorozat számunkra igen kedves: Magyarországon forgatták, így itt-ott ismerõs helyszínekkel és itthoni szereplõkkel is találkozhatunk a hét epizód alatt.