Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ALIEN 4. - FELTÁMAD A HALÁL (BLU-RAY)
ALIEN RESURRECTION (1997) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Sci-Fi, Horror
Rendezte:Jean-Pierre Jeunet
Szereplők:Sigourney Weaver, Winona Ryder, Ron Perlman, Dominique Pinon, Michael Wincott, Dan Hedaya, Brad Dourif
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Cseh, Angol, Magyar
Hang:Cseh - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS-HD
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:119 perc


6990 Ft.Nem kapható


A kiadvány ára még nem végleges, a változtatás jogát fenntartjuk!!!



A film bõvített jelenetei nem tartalmaznak szinkront, csak eredeti hangot és magyar feliratot! CSAK A FILM EREDETI VÁLTOZATA NÉZHETÕ MEG TELJES EGÉSZÉBEN MAGYAR SZINKRONNAL!!!



Ellen Ripley, az elõzõ Alien-filmek hõsnõje halott. Amikor rájött, hogy az utolsó idegen embriója az õ testében vár arra a pillanatra, amikor rászabadulhat a világra, úgy döntött: öngyilkos lesz, hogy a lénynek se legyen esélye az életben maradásra.



200 év és nyolc rémes genetikai kísérlet eredményeképpen Ripley hadnagy újra életre kel. Megszállott tudósok "áldozatos" munkája kellett ahhoz, hogy klónozzák õt, és benne az idegen királynõt - azzal a nem titkolt céllal, hogy kitenyésszék a "tökéletes fegyvert".



A királynõ szaporodik, és savas vérû, kegyetlen utódai ellepik a támaszpontot. Hamarosan elszabadul a pokol. A már nem teljesen emberi, de még nem idegen Ripleyre, és az állomásra érkezõ csempészekre, köztük a különös Callra vár, hogy harcba szálljanak az elpusztíthatatlan faj egyedeivel...



Ezen a kiadványon a moziban bemutatott 109 perces változat mellett megtalálható a rendezõ által elkészített újra vágott, kibõvített 119 perces változat is!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Bevezetõ - A rendezõ bevezetõje az új, bõvített változathoz (kb. 1 p.)
Audiókommentár - Új audiokommentárJean-Pierre Juenet and Hervè Schneid, Alec Gillis, Tom Woodruff, Jr., Pitof, Sylvain Desperetz, Ron Pearlman, Dominigue Pinon és Leland Orser közremûködésével az eredei mozis változathoz.
Kimaradt jelenetek
Alternatív változat - A film moziban vetített változata (kb. 104 perc) és az új, rendezõi változat (kb. 111 perc) is megtalálható a lemezen!
Önállóan meghallgatható zenei hangsáv