Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ALIEN 2. - A BOLYGÓ NEVE: HALÁL (BLU-RAY)
ALIENS (1986) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Sci-Fi, Horror
Rendezte:James Cameron
Szereplők:Sigourney Weaver, Michael Biehn, Carrie Henn, Lance Henriksen, Paul Reiser, Bill Paxton, Jenette Goldstein
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS-HD
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:153 perc


6990 Ft.Nem kapható


A kiadvány ára még nem végleges, a változtatás jogát fenntartjuk!!!



A film bõvített jelenetei nem tartalmaznak szinkront, csak eredeti hangot és magyar feliratot! CSAK A FILM EREDETI VÁLTOZATA NÉZHETÕ MEG TELJES EGÉSZÉBEN MAGYAR SZINKRONNAL!!!



A tökéletes organizmus mintapéldáját, a távoli világból érkezett Idegent már jól ismerjük - túl jól. A földöntúli gyilkológép rendkívüli fizikai adottságainál csupán hihetetlen szívóssága és állhatatossága teszi még veszélyesebbé. Mindennek Ellen Ripley a megmondhatója - az egyetlen személy a Nostromo ûrhajó hét tagú legénységébõl, aki túlélte az utolsó küldetést...



Miután - a lénnyel együtt - felrobbantotta a Nostromót, évtizedeken át hibernálva, tehetetlenül sodródott kozmikus mentõcsónakjában, csak azért, hogy menekülése és ébredése után újra visszatérjen az idegenek feltételezett lakhelyére, az L.V. 426-os kódszámot viselõ bolygóra, ahol idõközben mit sem sejtõ földi telepesek is megvetették a lábukat.



Ripley csatlakozik az elit-kommandóhoz, hogy eddigi tapasztalatait kamatoztatva mentse, ami még menthetõ. A kolóniára érve azonban hamar rádöbbennek, hogy a vártnál is nagyobb a baj és a túlerõ. És az egyetlen ember, akit még megmenthetnek nem más, mint egy rettegõ, elárvult és elvadult kislány, aki már túl sok szörnyûséget látott...



Ezen a kiadványon James Cameron bõvített, 148 perces rendezõi változata mellett végre az eredetileg moziban vetített, DVD-n eddig még meg nem jelent 132 perces változat is megtalálható!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Audiókommentár - Új adiókommentár James Cameron, Michael Biehn, Jenette Goldstein, Carrie Henn, Terry Henn, Lance Henriksen, Gale Anne Hurd, Pat McClung, Bill Paxton, Dennis Skotak, Robert Skotak és Stan Winston közremûködésével a rendezõi változathoz.
Alternatív változat - A film eredeti mozis változata (132 perc) és a bõvített, rendezõi változat (148 perc) is megtalálható a lemezen! (kb. 148 p.)
Önállóan meghallgatható zenei hangsáv - a végleges, mozikba került változat zenéje (James Horner)
Önállóan meghallgatható zenei hangsáv - James Horner eredetileg tervezett zenéje