Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ALIEN 1. - NYOLCADIK UTAS: A HALÁL (BLU-RAY)
ALIEN (1979) - ANGOL-AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Sci-Fi, Horror
Rendezte:Ridley Scott
Szereplők:Sigourney Weaver, Tom Skerritt, Yaphet Kotto, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton, John Hurt, Ian Holm
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Kínai, Cseh, Görög, Izlandi, Lengyel, Magyar, Portugál, Szerb
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS-HD
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:117 perc


6990 Ft.Nem kapható


A kiadvány ára még nem végleges, a változtatás jogát fenntartjuk!!!



A film bõvített jelenetei nem tartalmaznak szinkront, csak eredeti hangot és magyar feliratot! CSAK A FILM EREDETI VÁLTOZATA NÉZHETÕ MEG TELJES EGÉSZÉBEN MAGYAR SZINKRONNAL!!!



A Nostromo csillaghajó évekkel ezelõtt hagyta el a Földet és még évek telnek el, mire - küldetésük befejezésével - visszaérkezhetnek oda. A legénység hibernálva várja, hogy a központi számítógép - néhány héttel a hazaérkezés elõtt - kiolvassza õket. Bár még messze van a szülõbolygó, a dehibernációs program mégis elindul: különleges helyzet áll fenn.



Egy közeli bolygóról titokzatos rádiójelek érkeznek. A legénység néhány tagja megkeresi a jel forrását és legnagyobb megrökönyödésükre egy idegen ûrhajó roncsára bukkannak. A roncsban a titokzatos idegen holttestén kívül különös, lüktetõ tojásszerû képzõdményeket is találnak. Az egyik tojásból félelmetes, skorpió-szerû lény robban elõ, és azonnal rátelepszik a közelben álló ûrhajós arcára...



Az ûrhajósok megszegve a szabályokat a fedélzetre hozzák megtámadt társukat, akinek arcáról még mindig nem sikerült eltávolítani a lényt. És ezzel megpecsételték az egész legénység sorsát...



Ridley Scott immár klasszikus sci-fi/horrorfilmje ezúttal felújított képpel és hanggal, valamint rengeteg extra tartalommal jelenik meg. A kiadvány különlegessége, hogy a mozikban vetített, eddig ismert eredeti változat mellett megtekinthetjük a rendezõ által 2003-ban újra vágott új változatot is, amely néhány plusz jelenettel bõvült, ugyanakkor egyes jeleneteket a feszültség és a tempó fokozása érdekében megrövidített Scott, így az új változat az új jelenetek ellenére is mintegy negyven másodperccel rövidebb lett!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Bevezetõ - Ridley Scott bevezetõje az új, rendezõi változathoz. (kb. 1 p.)
Audiókommentár - Ridley Scott közremûködésével (csak a moziváltozathoz)
Audiókommentár - Ridley Scott, Dan OBannon, Ronald Shusett, Terry Rawlings, Sigourney Weaver, Tom Skerritt, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton és John Hurt közremûködésével az eredeti változaton!
Kimaradt jelenetek
Alternatív változat - A film rendezõi változata (kb. 111 p.) (feliratos)
Önállóan meghallgatható zenei hangsáv