Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KISS FOREVER BAND: LIVE & LOUD (2008) DVD


Formátum:Zenei DVD
Műfaj:Rock, Zene
Forgalmazó:Tom-Tom Records
Hang:Zene - Dolby 2.0
Képformátum:4:3
Hossz:90 perc


4990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Az együttest neves magyar zenészek alapították 1995-ben. Tulajdonképpen egy fellépés kedvéért állt először össze Váry Zoltán, Maróthy Zoltán és Tobola Csaba. A budapesti E-klubban megrendezett Sztárok Együtt a Színpadon nevezetű rendhagyó előadás keretén belül léptek először ebben a formációban színpadra, és mivel hatalmas sikerük lett, úgy döntöttek együtt is maradnak.

Eleinte a megjelenésük stílusa kicsit más volt, csak az arcuk felét fedte a jól ismert festés. Ennek részben az volt az oka, hogy meg lehessen őket ismerni, részben pedig az, hogy jelezzék, az előadásban saját egyéniségük is benne van. Az első három évben valódi hobbizenekarként működtek, de a folyamatos koncertezéseknek köszönhetően a fellépéseken egyre több showelem épült be a produkcióba, így a nagy példakép 25. évfordulójára csak a Kiss zenekarra jellemző stílusban léptek a közönség elé.

Ezt követően sor került az első külföldi szereplésre is, Bécsben a Kiss Expo Tour egyik állomásán a Kiss Forever Band volt a vendég. 1998-ban pedig a korábbi Kiss dobos, Eric Singer végigutazott Európán a produkcióval, s természetesen a magyar zenekarral is muzsikált.

A külföldi zenélésekből hagyomány lett, eljutottak Prágába is, és minden ősszel Németországban turnéztak. A sikerüket koronázta, hogy mikor a németországi Kiss-rajongók egyesülete, a Kiss Deutschland albumot készült megjelentetni, "Special Guest"-ként a Kiss Forever Band-et hívta meg.

A Kiss Forever Band igazi rajongókból álló emlékzenekar, akik koncertjeiken eredetihez teljesen hasonló kosztümökbe öltözve, eredeti maszkokban, élőben adják elő a KISS dalokat, az eredeti koncertekre jellemző pyro- és látványtechnikát alkalmazva.

A 2006-ban megjelent Live & Loud lemez képi anyaga most már DVD-n is élvezhető. Az 1995-ban alakult zenekar 10 éves fennállásának alkalmából 2005 őszén egy óriási bulit szervezett a budapesti Wigwam klubban. Ezt a jeles alkalmat a zenekar egy albummal és egy dvd lemez elkészítésével tette örökérvényűvé.

Mintegy időutazáson vesz részt, aki megnézi a DVD-t: a 70-es, 80-as évek koncerthangulata ötvöződik napjaink modern rock koncertjeinek jellemzőivel. A zenekar eddigi felállása alatt megpróbált mindent elsajátítani, ami az eredeti Kiss együttesre jellemző volt. Ez olyan jól sikerült nekik, hogy több alkalommal szerepeltek külföldi fesztiválokon és a Kiss együttes emlékére rendezett zenei eseményeken. Ami pedig nem meglepő, hogy a zenekar itthoni fellépései a több mint 10 éves fennállás ellenére is töretlenül sikeresek, amelyet a Kiss Forever Band a dvd megjelentetésével örök időkre legalizált.

Váry „Starchild” Zoltán – gitár, ének
Maróthy „Space Ace” Zoltán – gitár, ének
Pocky „The Demon” – basszusgitár, ének
Tobola „Catman” Csaba - dob, ének

1. Deuce
2. Strutter
3. Watchin' You
4. Into The Void
5. War Machine
6. Hotter Than Hell - Dressing room
7. Shock Me
8. I Was Made For Lovin' You
9. Unholy
10. Lick It Up - Soundcheck
11. I Love It Loud
12. Rip It Out - Playboy Photo Shooting
13. Heaven's On Fire
14. Let Me Go Rock And Roll
15. Black Diamond
16. Beth
17. Shout It Out Loud
18. Rock And Roll All Nite