Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
EMLÉKEZZ A TITÁNOKRA (PRO VIDEO KIADÁS)
REMEMBER THE TITANS (2000)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Sport
Rendezte:Boaz Yakin
Szereplők:Denzel Washington, Will Patton, Wood Harris, Donald Faison, Ryan Hurst
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Magyar, Angol
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 2.0
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:109 perc


4990 Ft.Nem kapható


1971-ben egy bírósági döntés arra kötelezett három Virginia megyei iskolát (két fehér diákok és egy fekete srácok oktatását végzõ intézményt), hogy a faji megkülönböztetés elvét elvetve egyesítsék, illetve osszák fel egymás közt tanulóikat és tanerõiket.



A döntés és annak következményei nem kevés indulatot korbácsoltak fel. A korábban kizárólag fehérek látogatta T.C. Williams középiskola köztiszteletben álló rögbi-edzõjét, Bill Yoastot az iskola vezetése felkéri, hogy lépjen vissza és adja át helyét a tanintézet elsõ fekete tanárának, Herman Boone-nak.



Az új edzõt nem fogadják tárt karokkal sem a tantestületben, sem a diákok körében. De nem elég, hogy õ nem képes beilleszkedni, edzõként nap mint nap szembesülnie kell azzal is, hogy a csapat fehér és újonnan érkezett fekete tagjai sem bíznak és hisznek sem magukban, sem a másikban. De Boone tudja, hogy jövõje és az iskola jövõje is múlik azon, hogy sikerül-e nyerõ csapatot kovácsolnia a társaságból.



A Pearl Harbor, A szikla, a Tolvajtempó és a Con Air - A fegyencjárat és a Sakáltanya producere, Jerry Bruckheimer a Veszélyes kölykök után ismét komoly témát vitt vászonra.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
A film elõzetese
Werkfilm (így készült...)
Audiokommentár(ok)
Kimaradt jelenetek
Interjúk