Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A 3 NINJA VISSZARÚG
3 NINJAS KICK BACK (1994)

Formátum:DVD
Műfaj:Kaland, Családi
Rendezte:Charles T. Kanganis, Simon S. Sheen, Sean McNamara
Szereplők:Victor Wong, Jim Varney, Loni Anderson, Hulk Hogan, Max Elliott Slade, Charles Napier
Forgalmazó:Warner Home Video Magyarország
Feliratok:Cseh, Bolgár, Angol, Dán, Finn, Francia, Görög, Héber, Hindi, Holland, Izlandi, Lengyel, Magyar, Német, Norvég, Olasz, Portugál, Spanyol, Svéd, Török
Hang:Olasz - Dolby Digital 2.0
Német - Dolby Digital 2.0
Francia - Dolby Digital 2.0
Angol - Dolby Digital 2.0
Spanyol - Dolby Digital 2.0
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:89 perc


3990 Ft.Nem kapható


A három nindzsa visszarúg - (3 Ninjas Kick Back, 1994):

Egy baseball-mérkőzésen a három testvér megtudja, hogy nagyapjuk bajba keveredett a távoli Japánban. Természetesen azon nyomban nekivágnak az útnak, hogy kiszabadítsák. Mire Japánba érnek, minden erejükre és ügyességükre szükségük van, hogy megvédjék őt az ősi ellenségtől, aki azért tért vissza, hogy bosszút álljon. Bár mindannyian idősebb, érettebb és rutinosabb nindzsákká váltak időközben, a bosszúéhes Kogával és unokaöccsével még nekik is nehéz lesz leszámolniuk.

A három nindzsa nem hagyja magát - (3 Ninjas Knuckle Up, 1995):

Rocky, Colt, és Tum Tum a három legyőzhetetlen nindzsa felveszi a harcot a gazdag, gonosz, pénzéhes gyártulajdonossal, aki a nyereség érdekében hajlandó lenne eltörölni akár egy indián falut is és megmérgezni a még érintetlen tájat. A borzalmas konspiráció bizonyítékai egy számítógépes lemezen vannak, melyekért hamarosan megindul a küzdelem.

A 3 nindzsa nem hátrál - (3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain, 1998):

A három ifjú keleti harcművész újabb kalandja során a kegyetlen Medúza tervét igyekszik meghiúsítani. A minden hájjal megkent nyavalyás rossz ember egy ármádia nindzsa megnyugtató társaságában ugyanis bevette magát a Mega Mountain nevű vidámparkba, hogy átvegye a szórakoztatóipar eme remek egységes fölötti irányítást.