Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A NAGY LEBOWSKI (BLU-RAY)
THE BIG LEBOWSKI (1998)

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Kultfilm, Vígjáték
Rendezte:Joel Coen
Szereplők:Philip Seymour Hoffman, Steve Buscemi, Tara Reid, John Turturro, John Goodman, Julianne Moore, Jeff Bridges, David Huddleston, Philip Moon, Mark Pellegrino, Peter Stormare, Flea, Torsten Voges, Jimmie Dale Gilmore, Jack Kehler
Forgalmazó:Bontonfilm
Feliratok:Angol, Cseh, Horvát, Lengyel, Magyar, Szlovén, Portugál, Görög, Román, Spanyol, Thai, Török
Hang:Portugál - DTS
Orosz - Dolby Surround
Lengyel - DTS
Cseh - DTS
Angol - DTS-HD
Magyar - DTS
Spanyol - DTS
Török - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:117 perc


7990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Jeff Lebowski, más néven „Töki”, talán a leglustább ember Los Angelesben. A világ másik felén dúl az Öböl-háború, de ez az öreg hippi még a hetvenes években él, a bálnák énekét hallgatja és kizárólag White Russian koktélokat iszik. Az egyetlen dolog, amiért hajlandó megmozdulni, az egy kis tekézés Walter és Donny nevû haverjaival. Töki könnyû élete azonban hirtelen megváltozik, amikor összetévesztik egy milliomossal. Elôször egy alapos verést kap nem létezô felesége adósságai miatt, aztán maga a milliomos kéri fel, hogy segítsen visszaszerezni elrabolt feleségét. A bonyodalmakat csak tetézi néhány német nihilista, egy pornófilm producer, a milliomos lánya és persze a tekepálya különös törzsvendégei is.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

U-Control - Útitárs a mozizásban: Lejátszás közben nézz meg a kulisszatitkokról szóló kisfilmeket, interjúkat és egyebeket eme kép-a-képben extra segítségével!
U-Control - Jelöld be, haver! Ez a képernyõn látható számláló összeköti a film különbözõ jeleneteit, és számon tartja a káromkodásokat, a „haver”-kodásokat és egyéb lebowskizmusokat.
U-Control - A nagy Lebowski zenéje: Azonosítsd be a filmben épp hallható zenét és készíts magadnak saját lejátszási listát!
Méltó ellenfelek: Mi a szövegem, haver? – Trivia Teszteld magad, hogy mennyire ismered Lebowski világát ezzel az interaktív játékkal, amely lejátszás közben megállítja a filmet és neked kell befejezned a mondatot!
A Töki élete
Töki uralkodik: A nagy Lebowski tíz évvel késõbb
Repülõ szõnyegek és tekebábuk: Töki álomjelenetei
Így készült A nagy Lebowski
A Lewbowski Fesztivál: Egy sikertörténet
Jeff Bridges fényképeinek gyûjteménye
Interaktív térkép
Képgaléria
És még mindenféle egyéb, haver!