Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CARRIE (FELIRATOS KÜLFÖLDI KIADÁS)
CARRIE (1952) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:William Wyler
Szereplők:Laurence Olivier, Eddie Albert, Jennifer Jones
Forgalmazó:Paramount
Feliratok:Olasz, Norvég, Német, Magyar, Lengyel, Izlandi, Horvát, Holland, Héber, Halláskárosultaknak: Angol, Görög, Francia, Finn, Dán, Cseh, Bolgár, Arab, Angol, Portugál, Román, Spanyol, Svéd, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Angol - Mono
Spanyol - Mono
Olasz - Mono
Német - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:117 perc


5990 Ft.Nem kapható


A gyönyörû, fiatal Carrie nagy álmokat dédelgetve indul el poros szülõvároskájából a csillogó metropolisz, Chicago felé. Itt elõször egy utazóügynökkel kerül kapcsolatba, akinek hamarosan a szeretõje lesz. Rá kell azonban döbbennie, hogy a férfi csak kihasználja õt.

Szerencsére viszont felbukkan a színen az étteremmenedzserként dolgozó George Hurstwood, aki szinte megszállottan beleszeret Carrie-be, és mindennel elhalmozza a lányt. Carrie azonban nem sejti, hogy a férfi a fõnökétõl lop pénzt azért, hogy finanszírozni tudja az õ igényeit. Amikor a lány elõtt megnyílik a színészi pálya lehetõsége, elhagyja George-ot, aki közben csõdbe ment, és a lopások miatt becsületének és jó hírnevének is vége.

Évekkel késõbb a lelkifurdalástól szenvedõ Carrie elhatározza, hogy megkeresi, és talpra állítja régi szerelmét, aki azóta mindenét elvesztette, és csavargó-hajléktalanként tengõdik.

William Wyler Theodore Dreiser reg;nye alapján készült filmje 1953-ban két Oscar-jelölést kapott.