Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CSÁRDÁSKIRÁLYNŐ (2DVD)
CSÁRDÁSKIRÁLYNŐ (1971)

Formátum:DVD
Műfaj:Klasszikus, Opera
Rendezte:Szinetár Miklós
Szereplők:Honthy Hanna, Csákányi László, Feleki Kamill, Rátonyi Róbert
Forgalmazó:Mokép
Feliratok:Nincs
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:210 perc


2990 Ft.Nem kapható


Az Orfeum közönsége üdvrivalgással köszönti a népszerû primadonnát, az úri közönség kedvelt „csárdáskirálynõjét”, Szilviát − aki utoljára lép színpadra, mivel bánatában Párizsba készül, hiszen szíve választottja sosem lehet az övé. Szerelme, Edvin herceg szigorú anyai utasításra csakis hozzá illõ rangú hölgyet vehet feleségül, nem holmi színházi sanzonettkét. Mindez rendben is lenne, ha … ha az Orfeum szeparéjába el nem látogatna Edvin anyja, Cecília hercegnõ, akiben a régi törzsközönség egy-két illusztris tagja, no meg a minden hájjal megkent Miska fõpincér fel nem ismerné a hajdan egész Pest által istenített csillagot, az igazi Csárdáskirálynõt.

A dolgok innentõl már folynak a saját medrükben: a szerelmes szívek egymásra találnak, a hideg anyai szív megenyhül − csupán az egykor megcsalt férjek sorozatos feltûnésével nem számol senki…

A Fõvárosi Operettszínház parádés szereposztásával színre vitt, örökzöld melódiákat tartalmazó három felvonásos színmû új kiadása javított képpel és újrakevert hanggal jelenik meg DVD-n.