Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DINOSZAURUSZOK - A FÖLD URAI (3D+2D BLU-RAY) (SZINKRONOS KÜLFÖLDI KIADÁS)
WALKING WITH DINOSAURS (2013) - USA

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Családi, Kaland
Rendezte:Barry Cook, Neil Nightingale
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:0
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - DTS-HD
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Bolgár - Dolby Digital 5.1
Görög - Dolby Digital 5.1
Héber - Dolby Digital 5.1
Román - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.39:1
Hossz:87 perc


7990 Ft.Nem kapható


A 70 millió évvel ezelõtt játszódó film megtörtént eseményeken alapul: a föld hosszú fejlõdésének legnagyobb vándorlásán. Hõse egy bébidínó, aki elveszíti a szüleit - és úgy nõ fel, hogy számára a legfontosabb feladat: újra megtalálni õket. Az eredetiben felvett, valóságos helyszínekbe helyezett dínók tökéletesen hihetõek - a nézõ számára élõ, egyéniséggel rendelkezõ szereplõi lesznek a filmnek, amely nem jöhetett volna létre a digitális képalkotó technikák legújabb generációja nélkül. A 3D technika legmodernebb változata lehetõvé teszi, hogy a nézõ valóban a dinoszauruszok között érezhesse magát: részese lehessen, egy különleges, fenséges faj nagy, közös kalandjának és közben átélhesse az egyéni történetet is: nevethessen, sírhasson, izgulhasson és végül megkönnyebbülhessen az óriási fõszereplõk sorsán.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

A tökéletes Dínó-kalauz: Ismerd meg a dínók összes titkát az interaktív kalauz segítségével. A sok érdekesség és adat gyorsan hatalmas dínószakértõt varázsol belõled! - MAGYAR FELIRATTAL
A kréta-változat: Vesd bele magad az õsvilág csodáiba, és tudd meg, milyen volt az igazi kréta kor a film e speciális, dialógusok nélküli változatának segítségével! (kb. 87 perc)
Dínó-aktál
Interaktív játék