Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CSERNOBIL (2 BLU-RAY)
CHERNOBYL (MINI SERIES) - 2019

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Dráma, Történelmi
Rendezte:Johan Renck
Szereplők:Jared Harris, Emily Watson, Stellan Skarsgard
Forgalmazó:0
Feliratok:Kínai, Angol, Lengyel, Magyar, Portugál, Román
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 2.0
Lengyel - Dolby Digital 2.0
Képformátum:16:9
Hossz:321 perc


9990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A Csernobil az HBO® ötrészes minisorozataként a történelem legsúlyosabb, emberi vétség által okozott katasztrófájának nagyhatású, kendőzetlen történetét meséli el. 1986-ban a Szovjetunióban található Csernobili Atomerőművet nagy erejű robbanás rázta meg, amely nem csupán Belorussziát, Oroszországot és Ukrajnát borította be radioaktív anyaggal, de még Skandináviába és a Nyugat-Európába is jutott belőle. Az éjszaka történő detonáció pillanatától kezdve az azt követő napok, hetek és hónapok súlyos emberáldozataival járó káoszát bemutatva a Csernobil magával ragadó emberi történeteket vázol fel a bátorságról és az áldozathozatalról, melyeket átjár az a sokkoló felismerés, hogy mindeközben a kormány nem csupán bűnbakokat keres, de még a katasztrófa súlyosságát is el akarja bagatellizálni. A többszörös Emmy®-díjas minisorozatban olyan színészek tűnnek fel, mint Jared Harris, Stellan Skarsgard és Emiliy Watson.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

- A kulisszák mögé kalauzoló kisfilm: Johan Renck rendező arról beszél, hogy valósította meg ezt a nagyszabású minisorozatot.
- Ismerje meg a kulcsszereplőket: Jared Harris, Stellan Skarsgard és Emily Watson az általuk eljátszott karakterekről beszélgetnek.
- Mit jelent Csernobil? A szereplők és az alkotók, köztük Craig Mazin író/executive producer a valódi csernobili katasztrófáról beszélnek.
- A sorsdöntő pillanat – A tárgyalás: ebben a rövid kisfilmben a sorozat központi jelenetét veszik nagyító alá.
- A forgatókönyvtől a képernyőig: Johan Renck bemutatja a Csernobil egyik legmegrázóbb jelenetének forgatását.