Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DISNEY KLASSZIKUS GYÛJTEMÉNY (3 DVD)
DISNEY BOX

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Mese
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:228 perc


5990 Ft.Nem kapható


3 klasszikus Disney mese egy díszdobozban!



BAMBI



A lélegzetelállító animáció, a fülbemászó dallamok és a bájos szereplők végre új generációkat hódíthatnak meg: Bambi, a világra rácsodálkozó őzgida, virgonc pajtásai, Toppancs nyuszi és Virág, a kedves borz biztosan minden gyerek és felnőtt szívébe belopják magukat.
A kitűnő szórakozásról egy vadonatúj játék és rengeteg extra is gondoskodik: a segítségükkel minden néző alaposan megismerheti azt az izgalmas folyamatot, amelynek végeredménye ez a klasszikus, különleges mese lett.



101 KISKUTYA



A 101 kiskutya helyes, pettyes ebei több generáció szívébe lopták már be magukat, ami nem is csoda, hiszen e Disney-klasszikus nemcsak remek történetével, de a humor és a kaland különös keverékével is elvarázsolja a nézőt. Szörnyella de Frász, Walt Disney egyik leggonoszabb, legmókásabb figurája indítja be a bundaborzoló kalandokat, amikor London összes apró dalmatáját – köztük Pongó és Perdita 15 kölykét is – elrabolja. Pongó, a kutyavilág apraja-nagyja és néhány más állati hős segítségével izgalmas útra indul, hogy megmentse az apróságokat a szörnyű végtől. Kutya legyen, aki nem nézi sokszor újra!



PINOKKIÓ



Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy magányos fafaragó, akit Dzsepettó-nak hívtak. Egy csillagfényes éjszakán, a csodák éjszakáján egy tündér életre kelti az öregember fabábuját, Pinokkiót, és ezzel fantasztikus kalandok egész sora veszi kezdetét, amelyek próbára teszik a kis fickó bátorságát, hűségét és őszinteségét - azokat az erényeket, amelyeket meg kell tanulnia ahhoz, hogy igazi hús-vér kisfiú váljon belle. Bölcs barátja, Tücsök Tihamér hiába próbálja figyelmeztetni, Pinokkió csetlik-botlik, és egyik butaságot követi el a másik után.