Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AMERIKAI GENGSZTER (PLATINA SOROZAT)
AMERIKAI GENGSZTER (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Gengszterfilm
Rendezte:Ridley Scott
Szereplők:Armand Assante, Carla Gugino, Cuba Gooding Jr., Denzel Washington, Josh Brolin, Russell Crowe, Ruby Dee, Ted Levine, Chiwetel Ejiofor, Common, John Hawkes, John Ortiz, RZA, Yul Vazquez, Kathleen Garrett, Ruben Santiago-Hudson, Roger Guenveur Smith, Lymari Nadal
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Arab, Dán, Finn, Izlandi, Magyar, Norvég, Svéd
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:169 perc


2990 Ft.Nem kapható


A termékfotó csak illusztráció, a hivatalos borítóképet a kiadó még nem tette közzé!



Frank Lucasra nem figyelt fel senki, míg a belváros egyik fekete fõgengszterének hallgatag sofõrje volt. Ám amikor fõnöke váratlanul meghal, Frank kihasználja a hatalmi struktúrában keletkezett rést, és felépíti saját birodalmát, megteremti az Amerikai Álom saját személyére szabott verzióját. Zsenialitásának és szigorú üzleti etikájának köszönhetõen õ lesz a belvárosi drogkereskedelem ura, tisztább és olcsóbb anyaggal árasztja el az utcákat. Lucas kijátssza a vezetõ szindikátusokat, és nem csak a megvesztegetések jól kiépített hálózatán keresztül uralja a várost, de õ lesz a legális társasági élet egyik szupersztárja is.



Richie Roberts a becsületes zsaru, akit a társai kinéznek maguk közül. Elég közel van az utcákhoz, hogy érezze a hatalmi viszonyok elmozdulását a kábítószeres alvilágban. Roberts meggyõzõdése, hogy valaki az ismert maffiacsaládok fölé került, és gyanítani kezdi, hogy egy fekete játékos bukkant fel a semmibõl, és egyenesen a csúcsra tör.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése