Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TOMB RAIDER (BLU-RAY)
TOMB RAIDER (2018)

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Fantasy, Kaland
Rendezte:Roar Ulthaug
Szereplők:Kristin Scott Thomas, Daniel Wu, Dominic West, Walton Goggins, Alicia Vikander
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Bolgár, Cseh, Észt, Izlandi, Lett, Litván, Magyar, Orosz, Portugál, Román, Arab, Dán, Horvát, Kantoni, Kínai, Koreai, Szlovén, Thai, Török
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Atmos-TrueHD
Török - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Mandarin - Dolby Digital 5.1
Thai - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:118 perc


6990 Ft.Nem kapható


A kötöttségektõl menekülõ Lara Croft (Alicia Vikander) a mai napig nem hajlandó elfogadni, hogy kalandor édesapja évekkel ezelõtt eltûnt. Mindenét arra teszi fel, hogy megoldja az apja halálát övezõ rejtélyeket, ebben pedig nem támaszkodhat másra, csupán éles eszére, eltökéltségére és kitartására. És még így is túl kell lépnie a saját határait ahhoz, hogy veszélyekkel teli útján azzá válhasson, amire mindig is rendeltetett.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
LARA CROFT: EGY IKON EVOLÚCIÓJA - Fedezd fel a TOMB RAIDER formabontó világát a videojátékoktól a filmekig, és tudd meg, hogy vált Lara Croft minden idõk egyik legnépszerûbb és legsikeresebb nõi karakterévé!
CROFT KIKÉPZÉSE - Kísérd le az edzõterembe az Oscar®-díjas* Alicia Vikandert, ahol felkészült arra, hogy karrierjének egyik legnagyobb fizikai kihívásaként Lara Crofttá változzon.
TOMB RAIDER FELFEDEZVE - A szereplõk és az alkotók arról mesélnek, hogy milyen kihívásokkal – és izgalmakkal – járt bemutatni Lara Croft kalandjait egy új generációnak
A ZUHATAG-JELENET FORGATÁSA - Csatlakozz Roar Uthaug rendezõhöz, ahogy a stábtagokkal közösen elmeséli, hogy készült a film legizgalmasabb akciójelenete!




az összes extra magyar felirattal!