Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A KAPTÁR - RESIDENT EVIL
RESIDENT EVIL (2002) - ANGOL-NÉMET-FRANCIA

Formátum:DVD
Rendezte:Paul W.S.Anderson
Szereplők:Milla Jovovich, Ryan McCluskey, Oscar Pearce, Anna Bolt, Heike Makatsch, Michelle Rodriguez, Eric Mabius
Forgalmazó:Gamma Home
Feliratok:Cseh, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:100 perc


990 Ft.Nem kapható


Egy titkos kísérlet ...egy halálos vírus ...egy végzetes hiba. A fergetegesen népszerû videó-játék sorozat alapján készült A Kaptár - Resident Evil címû film akcióval teli thriller: a Jó és a Rossz küzdelme, az ember és a számítógép mérkõzése, az élõk harca a Nem-Holtak ellen.
Valami szörnyûség lappang a Kaptárban, abban az óriási, földalatti genetikai kísérleti üzemben, amelyet az Umbrella Corporation, ez a biológiai beavatkozásokkal és génsebészettel foglalkozó, személytelen nagyvállalat irányít. Halálos vírus üti fel a fejét az üzemben és válaszlépésként a Vörös Királynõ - azaz a Kaptárt irányító és felügyelõ óriási szuper-komputer - szigorú zárlatot rendel el, nehogy a vírus kiszabaduljon. Ezzel az intézkedéssel egyúttal az összes bent rekedt dolgozót is halálra ítéli.
Alice (MILLA JOVOVICH) és Rain (MICHELLE RODRIGUEZ) feladata, hogy kommandós társaik élén izolálják a vírust. A team azonban hamarosan érdekes felfedezést tesz: a dolgozók valójában ...nem is... halottak. Õk most a kielégíthetetlen étvágyú, ragadozó Nem-Holtak, akik a Kaptárban ólálkodnak. A Nem-Holtak egyetlen karmolásukkal fertõzést okoznak, s áldozatukat is Nem-Holttá változtatják.
Három óra áll Alice és csapata rendelkezésére, hogy teljesítsék küldetésüket, még mielõtt a vírus elszabadulna és az egész Földet fenyegetné. Hogy eljussanak a Vörös Királynõhöz, egy sor életveszélyes akadályon kell átverekedniük magukat a Kaptár útvesztõjében.
Az eredetileg az öregedés megakadályozására és idegi eredetû betegségek leküzdésére tervezett T-vírus halott sejtek újraélesztésére képes. Alice rájön, hogy egy ismeretlen szabotõr ellopta, és a Kaptár levegõjébe juttatta a vírust. Ezért tört ki a vírusfertõzés. Ki tehette ezt, és miért?
A további katasztrófa elkerülésének egyetlen módja, hogy megtalálják az Antivírust. Legyõzi-e a team a Vörös Királynõt és idõben megtalálja-e az Antivírust? Lesz-e túlélõ, s ha igen, vajon ki menekül meg élve az ördögi Kaptárból?
Az akció-thrillerhez Marilyn Manson zenéje biztosít megfelelõ „aláfestést”.



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
Werkfilm