Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DUNKIRK - FÉMDOBOZOS, STEELBOOK (BLU-RAY)
DUNKIRK (2017)

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Dráma, Háborús
Rendezte:Christopher Nolan
Szereplők:Cillian Murphy, Kenneth Branagh, Mark Rylance, Harry Styles
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Bolgár, Arab, Cseh, Észt, Görög, Halláskárosultaknak: Angol, Héber, Horvát, Izlandi, Kantoni, Kínai, Koreai, Lengyel, Lett, Litván, Magyar, Orosz, Portugál, Román, Szlovén, Thai, Török
Hang:Angol - DTS-HD MA 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Mandarin - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Thai - Dolby Digital 5.1
Török - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:106 perc


14990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A LEGENDÁS CHRISTOPHER NOLAN (Csillagok között, Eredet, A sötét lovag trilógia) rendezésében érkezik ez a nagyívû akció thriller Fionn Whitehead, Kenneth Branagh, Mark Rylance és Tom Hardy fõszereplésével. A történet szárazföldön, tengeren és a levegõben bontakozik ki, és arra a több százezer brit és szövetséges katonára összpontosít, akik Dunkerque partjainál ragadtak, miközben az ellenség marka egyre szorosabbra zárult körülöttük. Odafenn Spitfire típusú repülõk szállnak szembe az ellenséges gépekkel, miközben több száz kisebb hajó indul el Anglia partjairól többnyire civil legénységgel a fedélzeten, hogy életük kockáztatásával kimentsék a francia partoknál rekedt katonákat – vagy legalábbis egy részüket.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

EXTRÁK (magyar felirattal):
Csatlakozz Christopher Nolan rendezõhöz és stábjához ezen a nagyívû úton, melynek célja az volt, hogy újra megvalósítsák Dunkerque csodáját! Különleges kamerákkal, innovatív effektusokkal, korabeli hajókkal és repülõkkel, valamint sok-sok színésszel és statisztával felvértezve a filmesek elképesztõ kihívások elé állították magukat, hogy egy akkurátus, autentikus és szívszorítóan izgalmas filmélményt hozzanak létre.