Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TRÓNOK HARCA - 7.ÉVAD - FÉMDOBOZOS, STEELBOOK (4 BD)
Game of Thrones: The Complete Seventh Season (2017)

Formátum:Blu-ray
Műfaj:TV sorozat
Szereplők:Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Iain Glen, Alfie Allen, John Bradley
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:458 perc


19990 Ft.Nem kapható


MEGÉRKEZETT A HOSSZÚ, HIDEG TÉL. Hét magával ragadó epizódjával az utolsó elõtti, 7. évad emberek és seregek évek óta várt találkozásáról mesél. Az évad elején Daenerys Targaryen, oldalán Tyrion Lannisterrel, a frissen kinevezett segítõjével, valamint makulátlanokból álló seregével, dothraki és vas-szigeteki szövetségeseivel, no meg három sárkányával végre Westeros irányába hajózik. Miután látványosan legyõzte Ramsay Boltont, és ezzel visszaszerezte Derest, Havas Jonnak szemlátomást sikerült egyesíteni az erõket északon. Királyvárban az örökösök és ellenségek nélkül maradt Cersei Lannister pedig végre elfoglalhatta a Vastrónt. De miközben mindhárman új szövetségek vagy konfliktusok elé néznek, a Mások élõhalottakból álló serege egyre inkább azzal fenyeget, hogy elsöpörje az útból ezeket az apró emberi csetepatékat, és feleméssze az egész birodalmat.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

BLU-RAY™ EXKLUZÍV EXTRÁK

UTMUTATÓ A LÁTOTTAKHOZ
Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyõn feltûnõ karakterekrõl, helyszínekrõl és fontosabb eseményekrõl.

TÖRTÉNETEK ÉS HÁTTÉR
Ismerd meg Westeros és Essos mítoszát a sorozat karaktereinek különbözõ szemszögébõl!

TOVÁBBI EXTRÁK

A KÉPZELETTÕL A VALÓSÁGIG: A MÛVÉSZETI OSZTÁLY TITKAI
Alapos, kétrészes betekintés Deborah Riley látványtervezõ és mûvészeti osztályának elképesztõ munkájába, különösen az új évad lenyûgözõ új helyszíneinek, a Sárkánykõnek, Kaszterhegynek, Égikertnek és Sárkányveremnek a megalkotására fókuszálva.

TÛZ ÉS ACÉL: WESTEROS LEROHANÁSÁNAK MEGALKOTÁSA
Idézd fel újra az évad legfontosabb pillanatait ezzel a kulisszák mögé betekintõ kisfilmmel, melyben a szereplõk és az alkotók arról mesélnek, hogy valósították meg a rajongók kedvenc momentumait.

AUDIOKOMMENTÁROK
11 audiokommentár a szereplõkkel és a stábtagokkal, többek között David Benioff-fal, D.B. Weiss-szal, Lena Headey-vel, Kit Harringtonnal, Iain Glennel, Pilou Asbaekkel, Gwendoline Christie-vel, Liam Cunninghammel és másokkal.