Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FF8: HALÁLOS IRAMBAN 8. (BLU-RAY)
FF8: THE FATE OF THE FURIOUS (2017)

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Kaland
Rendezte:F. Gary Gray
Szereplők:Jason Statham, Vin Diesel, Dwayne "The Rock" Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Charlize Theron, Kurt Russell, Linda Evans, Luke Evans, Elsa Pataky
Forgalmazó:BONTONFILM
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - DTS:X 7.1
Magyar - DTS
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:136 perc


6990 Ft.Nem kapható


A világ legsikeresebb akciósorozatának legújabb, sztárparádés folytatása – Vin Diesel, Dwayne Johnson és Michelle Rodriguez fõszereplésével – minden eddiginél magasabb fordulatszámon pörög. Dom (Diesel) és Letty (Rodriguez) nászúton vannak, Brian és Mia kiszálltak a játékból, a világjáró csapat többi tagja pedig szétszéledt, és próbál a normálisra emlékeztetõ életet élni. Ám egy titokzatos nõ (az Oscar®-díjas* Charlize Theron) visszacsábítja Domot a bûn világába, ahonnét úgy tûnik, nincs menekvés, sõt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat.
A kubai partoktól New York utcáin át a Barents-tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hõseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belõlük.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

- Tudj meg mindent a kaszkadõrmutatványokról!(Hu)
- Bõvített jelenetek(Hu)
- A kubai virtus(Hu)
- Családi kör(Hu)
- Verda-mánia(Hu)
- Audiokommentár F. Gary Gray rendezõ közremûködésével (eredeti nyelven)