Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A VÖRÖS TEKNÕS
LA TORTUE ROUGE (2016)

Formátum:DVD
Műfaj:Anime, Rajzfilm
Rendezte:Szergej Bondarcsuk
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Fantasy Film
Hang: - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:80 perc


9990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


OSCAR-JELÖLÉS 2017: A legjobb animációs film

Ghibli nevéhez olyan kiváló animációs filmek fûzõdnek, mint a Chihiro Szellemországban, A vándorló palota és a Szél támad. A stúdió fennállása óta elõször engedett külföldi alkotót a berkeibe: az Oscar-díjas rövidfilmesnek, Michael Dudok de Wit-nek nyílt lehetõsége rá, hogy a szárnyaik alatt elkészítse elsõ egészestés alkotását.

Hajótörött férfit mos partra a tenger. A szerencsés, ám magára hagyott túlélõ felfedezi a trópusi sziget élõvilágát, miközben különös kapcsolatba lép az egyik óriás teknõssel. Az élet örök körforgásáról szóló, elsõsorban felnõtteket megcélzó, lenyûgözõ látványvilágú mese egyszerre ötvözi az európai és japán gondolkodásmódot, miközben szívszorító módon mutatja be természet és ember egymásra utalt kapcsolatát.

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Un Certain Regard szekciójában különdíjat nyert A vörös teknõs kilenc évnyi megfeszített munka eredménye. A film produceri feladatait a rendezõként is elismert, legendás Isao Takahata (Szentjánosbogarak sírja, Kaguya hercegnõ története, A Yamada család, Pom Poko - A tanukik birodalma) látta el.