Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ ŐRZŐK LEGENDÁJA (BLU-RAY)
LEGEND OF THE GUARDIANS - THE OWLS OF GAHOOLE (2010) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Családi, Kaland, Rajzfilm
Rendezte:Zack Snyder
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Cseh, Horvát, Magyar, Szlovén, Szerb, Észt, Lett, Bolgár, Román, Arab, Héber, Kínai, Lengyel, Litván, Orosz, Portugál, Török
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS-HD
Cseh - Dolby Digital 5.1
Héber - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Kínai - Dolby Digital 5.1
Török - Dolby Digital 5.1
Ukrán - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:97 perc


6790 Ft.Nem kapható


Zack Snyder rendezõ (300, Az õrzõk) elsõ animációs filmjét Kathryn Lasky rendkívül népszerû könyvsorozata alapján forgatta. Sorent, a fiatal baglyot elvarázsolják apja meséi a legendás szárnyas harcosokról, a Ga-Húl Õrzõirõl, akik szembeszálltak a Tisztákkal, és megmentették a bagoly népességet. Amikor testvérével, Kludd-dal lepottyannak a fa tetején levõ otthonukból, és a Tiszták karmai közé kerülnek, Sorenre hárul a feladat, hogy más bátor baglyok segítségével megszökjön, és megtalálja a Nagy Fát, az Õrzõk otthonát. A tét óriási, mert ha Soren kudarcot vall, minden remény elvész, hogy legyõzzék a Tisztákat, és megóvják a bagolykirályságokat.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - AZ ÕRZÕK LEGENDÁJA: AZ ÕRZÕK EREDETE: A baglyok legendás esti meséje, amely Sorent az Õrzõk felkutatására indította (feliratos)
Kisfilm - A FÖLD IGAZI ÕRZÕI Digger és a Modern család ifjú sztárja, Rico Rodriguez bevezetnek a baglyok izgalmas világába, és elmesélik, miért fontos, hogy vigyázzunk rájuk (feliratos)
Videóklip - OWL CITY: TO THE SKY
Képgaléria - 4 KÉPGALÉRIA: Az Õrzõk Legendája: az Õrzõk • a helyszínek • Szent Ególiusz gonosztevõi • Az Õrzõk Legendája: Soren és barátai
Bónusz kisfilm - A PRÉRISZÁRNYAS: Vadonatúj Bolondos dallamok-rajzfilm Kengyelfutó Gyalogkakukk és Prérifarkas szereplésével (feliratos)
Maximális moziélmény - MAXIMÁLIS GYEREKMOZIÉLMÉNY – FEDEZD FEL GA-HÚL VILÁGÁT Soren végigkalauzol a filmen, és szenzációs valós történetekbe avat be a teljes bagolykirályságról. Két mókás játék: Öltözz páncélba Sorennel és Eglantinával és Párosítsd a bagolycsemegéket (feliratos)