Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MACHETE
MACHETE (2010) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Krimi, Thriller, Vígjáték
Szereplők:Danny Trejo, Jessica Alba, Robert De Niro, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan, Cheech Marin, Steven Seagal, Don Johnson
Forgalmazó:ADS Service
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:105 perc


2890 Ft.Nem kapható


Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy õ volt MACHETE (Danny Trejo), a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetûzésbe került egy Torrez (Steven Seagal) nevû hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tõrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik.

Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az õrült Von (Don Johnson) és kisebb hadserege, és Sartana (Jessica Alba), a gyönyörû bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítõi is: a lázadó szellemû, szexi taco árus, Luz (Michelle Rodriguez), és Padre (Cheech Marin), a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van.

Golyózápor, véresõ és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntõ összecsapásban.

Robert Rodriguez a Grindhouse egyik kamu trailerébõl forgatta legújabb kõkemény akciófilmjét, melynek címszerepében Danny Trejo látható, valamint Robert de Niro, Don Johnson, Lindsay Lohan és Michelle Rodriguez.