Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SULLY - CSODA A HUDSON FOLYÓN (BLU-RAY)
SULLY (2016)

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Dráma, Életrajzi
Rendezte:Clint Eastwood
Szereplők:Tom Hanks, Aaron Eckhart, Valerie Mahaffey
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Halláskárosultaknak: Német, Halláskárosultaknak: Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Atmos
Magyar - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Atmos
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:96 perc


5990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


2009. január 15. Chesley Sully Sullenberger kapitány (Tom Hanks) és másodpilótája (Aaron Eckhart) sokadik rutinrepülése hirtelen pokoli fordulatot vesz. Sully azonban csodával határos módon képes letenni a repülésképtelenné vált gépet a Hudson folyóra, ezzel megmentve a fedélzeten tartózkodó valamennyi utas életét. Annak ellenére, hogy páratlan teljesítményének köszönhetõen a médiában azonnal hõsnek kiáltják ki, egy minden részletre kiterjedõ vizsgálat is indul ellene, ami azzal fenyegeti, hogy teljesen tönkreteszi a karrierjét, és végsõ soron az életét is.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

EXTRÁK (magyar felirattal):
•SULLY SULLENBERGER: AZ EMBER A CSODA MÖGÖTT - Õ volt az, aki kézben tartotta a dolgokat, és csak rajta múlt, hogy nem lett a katarzisból katasztrófa.
•PERCRÕL PERCRE: EGY KATASZTRÓFA ELHÁRÍTÁSA A HUDSONON - Sullenberger kapitány, Jeff Skiles másodpilóta és Patrick Harten repülésirányító végigkalauzol bennünket az 1549-es járat rémületes utolsó 208 másodpercén.
•NYAKIG MERÜLVE A HUDSONBA: A SULLY FORGATÁSA - Clint Eastwood rendezõ, valamint Frank Marshall és Allyn Stewart producerek elárulják, hogyan rögzítették filmre az 1549-es járat vérfagyasztó vízre szállását a Hudsonon.