Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A LOVASÍJÁSZ (DVD+CD)
A LOVASÍJÁSZ (2016)

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm
Rendezte:Tiszeker Dániel, Kaszás Géza
Szereplők:Bruce Ford
Forgalmazó:Lilród Film
Feliratok:Német, Albán, Kínai, Angol, Orosz
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:115 perc


5990 Ft.Nem kapható


A díszdobozban a film mellett helyett kapott a film teljes zenei anyagát tartalmazó filmzene CD 21 zeneszámmal!



Amit láthatunk és hallhatunk a filmben, az valójában nem ló, meg havas táj, meg napfény, meg emberek, meg kifeszített íj, meg repülõ nyíl, meg monológok és párbeszédek.
A film Kassai Lajos tevékenységével, az általa újrateremtett - csak az elõdeinkre jellemzõ õsi harci képességgel - a lovasíjászattal, ennek szellemi hátterével, az abból létrejött, a világban futótûzként terjedõ sporttal, Kassai Lajos kulturális életünkben betöltött szerepével foglakozik.
Mindezekrõl számtalan anyag található az írott és elektronikus médiában. Hasonló témával foglakozó könyve már több kiadást megért, több nyelvre lefordították. Kínában sztárként ünneplik mind a bemutatókon, mind a televízióban. Ha Hollywood olyan szuperprodukciót forgat, amiben lovasíjászok szerepelnek, akkor õt kérik fel szakértõnek, õ tanítja be a sztárokat, mint a legutóbb Kínában forgatott filmben, Matt Damont.

Lovasíjász módszere 2013. novembere óta Hungarikum.
Kassai Lajos egy olyan utat mutat, amit követve képesek lehetünk végig járni az általa teremtett világ fizikai és szellemi ösvényeit, felismerni törvényeit, és követendõként átadni mások számára. Mi van e mögött a hatalmas szellemi és fizikai teljesítmény mögött? A LOVASÍJÁSZ ezekre a kérdésekre keresi a választ. Gyújtópontjában az ember, akit az íj vitt a lovakhoz, és akit azok repítettek a lábbal és a gondolattal bejárható világba.