Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TRÓJA (BLU-RAY)
TROY (2004) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Dráma, Háborús, Történelmi
Rendezte:Wolfgang Petersen
Szereplők:Julian Glover, Brian Cox, Peter OToole, Eric Bana, Orlando Bloom, Diane Kruger, Brad Pitt, Nathan Jones, Adoni Maropis, Jacob Smith, John Shrapnel, Brendan Gleeson, Siri Svegler, Lucie Barat, Ken Bones, Manuel Cauchi
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar, Arab, Bolgár, Cseh, Észt, Görög, Héber, Horvát, Izlandi, Kínai, Koreai, Lengyel, Lett, Litván, Orosz, Portugál, Román, Szerb, Szlovén, Thai, Török, Ukrán
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby True HD
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Thai - Dolby Digital 5.1
Török - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:163 perc


3490 Ft.Nem kapható


Parisz, a trójai hõs elrabolja a spártai király, Menelaosz feleségét, a világszép Helénét. A görögök sértett büszkesége bosszúra éhezik: hatalmas sereget és hajóhadat gyûjtenek, és megostromolják Tróját. A sereget Agamemnón vezeti, de a legnagyobb harcos Akhilleusz köztük. Minden hõsiesség hiábavaló: a hatalmas vár ellenáll, az ostrom több mint tíz évig húzódik. Ha az erõ nem segít, ravaszsággal talán sikerül a földig rombolni a büszke falakat.



A 2004-es éves év talán legnagyobb szabású filmje az európai irodalom legnagyobb szabású mûve, Homérosz Iliásza alapján teremti újra a trójai háború izgalmait. Hosszabb. Merészebb. Látványosabb. Wolfgang Petersen nagyszabású mûve több mint 30 percnyi eddig soha nem látott jelenettel kiegészülve ölt új formát.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - A Harcok mezején - a film lebilincselõ csatajelenetei (feliratos)
Kisfilm - A romoktól a valóságig - a látványtervek (feliratos)Kisfilm - Trója: Az effektusok Odüsszeája – a trükkök készítésének titkai (feliratos)
Elõzetes
Sztoribord - A görög hajó vontatása – számítógépes sztoribordok (feliratos)
Egyéb - Istenek csarnoka: 3-dimenziós kalauz a görög mitológiához