Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TERMINÁTOR - MEGVÁLTÁS - A MACHINIMA-SOROZAT
TERMINATOR - SALVATION: THE MACHINIMA SERIES (2009) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Rajzfilm, Sci-Fi
Rendezte:Tor Helmstein, Ian Kirby
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Cseh, Magyar, Német, Orosz, Román
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Német - Stereo
Ukrán - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:74 perc


2990 Ft.Nem kapható


2016-ban az Ellenállás katonája, Blair Williams életveszélyes küldetésre indul: a veszélyforrást keresi, amely gyengíti az emberiség védelmi erejét a Skynet nevû mesterséges intelligencia és annak Terminátorai ellen. Moon Bloodgood a Terminátor – Megváltás után ezúttal a hangját kölcsönzi Williamsnek, aki szembeszáll a T-600-asokkal, a Moto-Terminátorokkal, az Aerostatokkal és a Fejvadászokkal.



A Machinima csupa izgalom és akció, különleges látványvilágát pedig videojáték-motorok és videojáték-grafikák segítségével teremtették. Terminátor – Megváltás: A Machinima-sorozat.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - A Blair Williams karakterprofilja részletes jellemrajzot ad az Ellenállás harcosáról, és bemutatja, hogyan használták az alkotók a machinimát a történet elmeséléséhez
Werkfilm - Így készült a Terminátor – Megváltás: A Machinima-sorozat bemutatja, hogyan alakulnak a játékelemek filmmé, interjúkat tartalmaz a fejlesztõkkel és a producerekkel, és kiderül belõle, hogyan kölcsönözte Moon Bloodgood a hangját Blair Williamsnek.