Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ÉVSZAKOK
LES SAISONS (2015)

Formátum:DVD
Műfaj:Természetfilm
Rendezte:Jacques Cluzaud, Jacques Perrin
Szereplők:Állatok
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Francia - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:97 perc


3990 Ft.Nem kapható


Jacques Perrin és Jacques Cluzaud, a hatalmas sikerû Vándormadarak alkotói valószínûleg a filmtörténet legnagyszabásúbb természetfilmjét készítették el: a több éven át forgatott, 40 millió dolláros költségvetésû Évszakok Európa elmúlt csaknem húszezer évének történetét mutatja be – az állatok nézõpontjából.

Amikor befejezõdött az utolsó jégkorszak, egy nyolcvanezer évig tartó télnek szakadt vége Európa nagy részén. A jég elvonulása után újra elkezdõdött az évszakok váltakozása. A kontinenst hamarosan sûrû, élettel teli erdõségek borították be, amelyekben a vadállatok számos fajtája jelent meg. Az Évszakok a bölények, a farkasok, a hiúzok, medvék és a többi európai vadállat története, ahogy próbálnak alkalmazkodni és túlélni, dacolva a klímaváltozással és a magának egyre nagyobb területet kiszakító emberrel.

A film egyszerre tesz fel kérdéseket az emberi civilizáció és az állatok békés egymás mellett élésének lehetõségérõl és válik minden idõk egyik leglátványosabb természetfilmjévé, a rendezõpáros kompromisszumot nem ismerõ alkotómódszereinek és a külön a filmhez fejlesztett speciális drónkameráknak köszönhetõen. Az Évszakok azt a világot mutatja be, amelyben élünk – ám egészen biztosan úgy, ahogy még soha nem láthattuk.