Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TRÓNOK HARCA - 3.ÉVAD (5 BD) (BLU-RAY)
GAME OF THRONES 3 (2013) - USA

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Fantasy, Kaland, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Richard Madden, Isaac Hempstead Wright, Kit Harington, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Peter Dinklage, Aidan Gillen, Liam Cunningham, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, John Bradley
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - DTS-HD
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:536 perc


14990 Ft.Nem kapható


A monumentális HBO®-sorozat, a Trónok harca harmadik évadában a Lannisterek nem sokáig örülhetnek a Stannis Baratheon felett aratott diadaluknak, mert északon lázadás készül, amely felboríthatja a törékeny hatalmi egyensúlyt. Robb Stark, az Észak királya szeretné a Lannisterek fölött aratott gyõzelmeit kiaknázni, azonban nagy csapás éri, míg a Falon túl Mance Rayder és vadakból álló, félelmetes hadserege megállíthatatlanul nyomul dél felé. A Keskeny-tengeren túl Daenerys Targaryen – aki visszaszerezte három gyorsan növekvõ sárkányát – megpróbál hadsereget toborozni és elhajózni Essosból, abban a reményben, hogy végre benyújthatja igényét a Vastrónra. A George R.R. Martin világsikerû regényfolyama alapján készült sorozat 3. évadában Westeros egymással versengõ dinasztiái újra összecsapnak: van, akit próbára tesznek, van, akit elárulnak, és van, akit utolér a végzet.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

GOMOLYGÓ VIHARFELHÕK: Idézzük fel 14 percben a 2. évad viharos eseményeit a szereplõkkel és a stábbal.
A VADAK KÖZÖTT: Látogassunk el a Falon túlra, a vadak közé, hogy alaposabb képet kapjunk háttértörténetükrõl.
HÁZASSÁGPOLITIKA: Westerosban a frigyek hatalmi játszmák és politikai szövetségek jegyében köttetnek. A színészek és a stáb tagjai ezt az õsi intézményt és annak a Trónok harcában elfoglalt helyét veszik nagyító alá.
12 audiokommentár a szereplõk és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Lena Headey, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Kit Harington, Richard Madden, és mások közremûködésével.
KARAKTERAKTÁK: Ismerjük meg a 3. évad új arcait: Olenna Tyrellt, Missandeit, Mance Raydert, Tormund Giantsbane-t, Orellt, Jojen és Meera Reedet, Blackfish és Edmure Tullyt, Myri Thorost és Beric Dondarriont.
Öt kimaradt és bõvített jelenet.