Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TRÓNOK HARCA - 2.ÉVAD (5BD) (BLU-RAY)
GAME OF THRONES - SEASON 2. (2012)

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Fantasy, Kaland, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Mark Addy, Iain Glen, Aidan Gillen, Peter Dinklage, Alfie Allen, Lena Headey, Sean Bean, Michelle Fairley, Emilia Clarke, Harry Lloyd, Nikolaj Coster-Waldau, Kit Harington, Isaac Hempstead Wright, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams, Freddie Thorp, Ronald Colman
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Latin, Cseh, Görög, Halláskárosultaknak: Angol, Héber, Horvát, Koreai, Magyar, Orosz, Portugál, Román, Szlovén, Thai, Török, változó - lásd a leírásban
Hang:Cseh - DTS 2.0
Latin - DTS 2.0
Magyar - DTS 2.0
Angol - DTS-HD MA 5.1
Orosz - DTS 5.1
Képformátum:1080p HD 16:9 - 1.78
Hossz:542 perc


14990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Az HBO nagyszabású sorozatának második évadában Westeros képzeletbeli kontinensének királyai a Vastrónért küzdenek.
A tél közeledtével a kegyetlen ifjú, Joffrey ül a trónra Királyvárban, akit intrikus anyja, Cersei és a Király Segítjének kinevezett nagybátyja, Tyrion lát el tanácsokkal. De a Lannisterek uralmát több oldalról is támadják, miután két Baratheon koronát szerez, Robb Stark pedig az Észak Királyaként harcol. Közben a Faltól északra új vezetõ emelkedik fel a vadak között, ami új veszélyt jelent Havas Jon és az Éjjeli Õrség számára, Daenerys Targaryen pedig meggyengült hatalma visszaszerzésén munkálkodik három újonnan született sárkánnyal. A viszályokkal és szövetségkötésekkel teli második évad izgalmas utazást kínál felkavaró és feledhetetlen tájakon. A George R.R. Martin világsikerû regénysorozata alapján készült Trónok harca az árulás és ármánykodás, a nemesség és becsület, a hódítás és diadal története.


Extrák:
AZ ÖT KIRÁLY HÁBORÚJA
Kövesd nyomon a Vastrónért folytatott harc legfontosabb szereplõit és stratégiáit ezzel az interaktív útmutatóval.

ÚTMUTATÓ A LÁTOTTAKHOZ
Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyõn feltûnõ karakterekrõl, helyszínekrõl és fontosabb eseményekrõl.

HÁTTÉRTÖRTÉNETEK ÉS MESÉK
Ismerd meg Westeros és Essos hátterét a sorozat karaktereinek különbözõ nézõpontjából, azok elõadásában.

REJTETT SÁRKÁNYTOJÁSOK
Találd meg a rejtett sárkánytojásokat, hogy további, eddig még nem látott tartalomhoz juss!

TOVÁBBI EXTRÁK

ÍGY KÉSZÜLT A CSATA A FEKETEVÍZ-ÖBÖLBEN
Ezzel a szereplõk és alkotók közremûködésével készült részletes bepillantással megtudhatod, hogyan valósították meg az epikus összecsapást a Feketevíz-öbölnél.

WESTEROS VALLÁSAI
George R.R. Martin szerzõ, valamint a sorozat vezetõ producerei, David Benioff és D.B. Weiss a Trónok harca egymással versengõ vallásairól beszélgetnek, továbbá arról, hogy ezek mennyiben befolyásolják Westeros különbözõ karaktereit.

TRÓNOK HARCA: A BELSÕ KÖR
Emilia Clarke, Kit Harrington, Lena Headey, Michelle Fairley és Liam Cunningham a második évad forgatásáról mesélnek egy kerekasztal-beszélgetés keretében, melyet David Benioff és D.B. Weiss moderál.

AUDIOKOMMENTÁROK
12 audiokommentár a szereplõkkel és a stábtagokkal, többek között David Benioff-fal, D.B. Weiss-szal, George R.R. Martinnal, Peter Dinklage-dzsel, Lena Headey-vel, Michelle Fairley-vel, Kit Harringtonnal és másokkal.

KARAKTERAKTÁK
7 új karakterakta Renly-rõl, Stannis Baratheonról, Robb Starkról, Theon Greyjoyról és másokról.