Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ELEMI SZERELEM
UNE RECONTRE (2014)

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Lisa Azuelos
Szereplők:Sophie Marceau, François Cluzet, Deme Gábor, David Paul
Forgalmazó:MTVA
Feliratok:Magyar, Halláskárosultaknak: Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 2.0
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 (2.40:1)
Hossz:81 perc


1990 Ft.Nem kapható


Elsa sikeres írónõ. Pierre sikeres ügyvéd.
Pierre tizenöt éve él boldog házasságban családapaként. A mai napig szerelmes feleségébe, élvezi a családjával töltött idõt, és a vele járó mindennapi teendõket is. Egyik este, egy összejövetelen találkozik a gyönyörû Elsa-val, és azonnal felforrósodik köztük a levegõ, mindkettõjükben azonnal fellángol valami. Egyértelmû vonzalmukat igyekeznek felelõsen kezelni. Pierre felesége iránt érzett szerelme, és Elsa szabálya, miszerint házas férfivel nem randizik, visszatartja õket attól, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.
Ám amikor pár nappal késõbb véletlenül ismét egymásba botlanak, a vonzalom rajongásba csap át. Tovább már nem tudják titkolni, hogy elválásuk óta ott élnek egymás fantáziájában, és a képzelet és a valóság hamarosan összemosódik számukra...

Az Elemi szerelem a nagysikerû LOL - Zûrös kamaszok rendezõjének új alkotása, amelyben ezúttal is Sophie Marceau viszi a prímet. Marceau A boldogság sosem jár egyedül nagy hazai sikere után ismét romantikus vizekre evez, ezúttal François Cluzet oldalán. A romantikus vígjáték magával ragadó módon mutatja be két középkorú, vadidegen ember egymásba botlásának és párkapcsolati dilemmáinak történetét.
A Házibuli egykori gyereksztárja ezúttal felnõtt szingli nõként keresi ugyanazt: az igaz szerelmet. François Cluzet, az Életrevalók és a Fordulópont világsztárja pedig új oldaláról mutatkozik be a nézõknek.