Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
GEORGE HARRISON: ÉLET AZ ANYAGI VILÁGBAN
GEORGE HARRISON: LIVING IN THE MATERIAL WORLD (2011)

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm
Rendezte:Martin Scorsese
Szereplők:Phil Spector, Tom Petty, George Harrison, Ringo Starr, Eric Clapton, Eric Idle, George Martin, Yoko Ono, Terry Gilliam, Eva Herzigova, Sir Paul McCartney, Szalay Bence
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:208 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


George Harrison minden idõk leghíresebb és legnépszerûbb együttese, a Beatles tagjaként robbant be a köztudatba. Mindenhol járt és mindenkivel találkozott, aki számított. Olyan hírnevet és vagyont szerzett magának, amirõl a legtöbben csak álmodnak. Huszonkét éves korában ráébredt, hogy az anyagi siker nem elégíti ki - valami hiányzott. Ravi Shankarral ápolt barátsága által és indiai utazásai során elmerült az indiai zenében és filozófiában. A meditáció és a spiritualitás vált élete mozgatórugójává.

Ritka és soha nem látott felvételeket felhasználva gyerekkoráról, a Beatlesben töltött évekrõl, szólókarrierjének fény- és mélypontjait érintve, magánéletének örömteli és fájdalmas pillanatait is megmutatva az Oscar-díjas Martin Scorsese (Wall Street farkasa, Taxisofõr, Dühöngõ bika) filmje végigköveti George Harrison életének ívét 1943-tól 2001-ig.