Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TRÓNOK HARCA - 1.ÉVAD (5 BD) (BLU-RAY)
GAME OF THRONES 1 (2011) - USA

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Fantasy, Kaland, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Mark Addy, Iain Glen, Aidan Gillen, Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Sean Bean, Michelle Fairley, Emilia Clarke, Harry Lloyd
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - DTS
Angol - DTS-HD
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:562 perc


14490 Ft.Nem kapható


Az HBO® monumentális új sorozata, amely George R.R. Martin kirobbanó sikerû regénysorozata, A tûz és jég dala alapján készült, olyan világban játszódik, ahol a nyarak évtizedeket ölelhetnek át, a telek pedig akár egy emberéleten át is tarthatnak. Az ármánykodó déltõl és a barbár keleti földektõl kezdve a jeges északig és az õsi Falig, amely a mindent elnyelõ titokzatos sötétségtõl védi a birodalmat, a Hét Királyság nagy hatalmú családjai vívnak egymással harcot a Vastrón megszerzéséért. Fondorlat és árulás. Nemesség és becsület. Hódítás és gyõzelem. A Trónok harcában diadalmaskodsz vagy meghalsz.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Így készült a Trónok harca: Exkluzív félórás dokumentumfilm eddig soha nem látott forgatási felvételekkel, valamint a szereplõkkel és az alkotókkal készült interjúkkal.
A nyitójelenet megalkotása: Kulisszák mögé kalauzoló kisfilm a Trónok harca Emmy®-díjas nyitójelenetének készítésérõl.
A könyvtõl a képernyõig: David Benioff és D.B. Weiss executive producerek, valamint George R.R. Martin író a fantasyregény képernyõre vitelének nehézségeirõl mesélnek.
Karakterakták: 15 fõszereplõt jellemeznek az õket alakító színészek.
Az Éjjeli Õrség: Átfogó portré a hétszáz láb magas Falat õrzõ férfiak különleges rendjérõl.
A dothraki nyelv megalkotása: A Trónok harcában szereplõ dothraki nép számára alkotott komplex nyelv bemutatása.
Hét audiokommentár a szereplõk és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington és mások közremûködésével.
Blu-ray útmutató Westeroshoz: Az elsõ évadban szereplõ nemesi házak és helyek interaktív összefoglalója PLUSZ 24 exkluzív történet a Hét Királyságról a sorozat karaktereinek elõadásában.
Egy epizód anatómiája: Részletes betekintés Az aranykorona címû epizódhoz vezetõ erõfeszítésekkel teli, kreatív folyamatba.
Útmutató a látottakhoz: Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyõn feltûnõ karakterekrõl, helyszínekrõl és fontosabb eseményekrõl.
Elõzetesek és összefoglalók
Rejtett sárkánytojások: Találd meg a rejtett sárkánytojásokat, hogy további, eddig még nem látott tartalomhoz juss!