Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SAUL FIA - EXTRA VÁLTOZAT (2DVD) DIGIPACK
SAUL FIA (2015)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Háborús
Rendezte:Nemes Jeles László
Szereplők:Stephan James, Eddie Constantine
Forgalmazó:MoziNet
Feliratok:Angol, Francia
Hang:Magyar - DTS
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:4:3 (FF)
Hossz:107 perc


3490 Ft.Nem kapható


1944, AUSCHWITZ-BIRKENAU. Ausländer Saul (Röhrig Géza) egyike a krematóriumokban dolgozó sonderkommandósoknak. Társai tudják, hogy bármelyik pillanatban kivégezhetik õket, fegyvereket gyûjtenek és lázadást szerveznek. Saul viszont az elégetésre váró holttestek között felfedezni véli saját fiát, és ettõl kezdve a férfit a menekülés helyett egy másik lehetetlen küldetés élteti: elhatározza, hogy kicsempészi a testet és keres egy rabbit, hogy méltó módon eltemethesse a gyermeket.A Saul fia a holokauszt talán utolsó tabutémáját dolgozza fel azzal, hogy a Sonderkommandót állítja a középpontjába. Sault követve megismerjük a tábor gyárszerû mûködését, Erdély Mátyás operatõr feszültséggel teli képeinek és Rajk László látványtervezõ munkájának köszönhetõen pedig a nézõ már-már dokumentarista hitelességgel láthatja, pontosan hogyan szervezték meg több millió ember megsemmisítését. Nemes Jeles László elsõ egész estés filmje a magyar filmtörténet egyik legjelentõsebb alkotása.

Nemes Jeles László nagyhatású drámáját több mint 200.000 nézõ látta Magyarországon, és többek között elnyerte a Cannes-i Filmfesztivál nagydíját, a legjobb idegennyelvû filmnek járó Golden Globe-ot és Oscar-díjat.


Extrák:
1. LEMEZ: Audiókommentár - Nemes Jeles László rendezõ-forgatókönyv, Erdély Mátyás operatõr és Krasznahorkai Balázs, a rendezõ munkatársának audiokommentárja 2. LEMEZ: Kisfilm - Türelem – Nemes Jeles László rövidfilmje (kb. 14 p.) Kimaradt jelenetek - (kb. 2 p.) A színfalak mögött - Jelenetek a forgatásról (kb. 21 p.) Kisfilm - Közönségtalálkozó az alkotókkal (kb. 26 p.) Kisfilm - Életképek a magyarországi díszbemutatóról (kb. 2 p.) Kisfilm - Magyar mûvészek a filmrõl (kb. 3 p.) Elõzetes - Tévészpot (televíziós elõzetes) -