Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ ÉHEZÕK VIADALA: A TELJES GYÛJTEMÉNY EXTRA VÁLTOZATOK (8 DVD)
THE HUNGER GAMES

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Romantikus, Sci-Fi, Thriller
Rendezte:Francis Lawrence
Szereplők:Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Amanda Plummer, Donald Sutherland, Stanley Tucci, Jena Malone, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Lenny Kravitz, Toby Jones, Jennifer Lawrence, John Hutcherson, Liam Hemsworth, Sam Claflin
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:1
Hossz:1 perc


12990 Ft.Nem kapható


AZ ÉHEZÕK VIADALA

Az egykori Észak-Amerika romjain létrejött Panemben a Kapitólium minden évben kisorsol az ország tizenkét körzetébõl egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, hogy részt vegyenek az Éhezõk Viadalán. A tizenhat éves Katniss Everdeen önként vállalja húga helyett az életre-halálra menõ küzdelmet, és az Arénában olyan kiválasztottakkal kell megvívnia, akik egész életükben a viadalra készültek. Ha vissza akar térni a Tizenkettedik Körzetbe, Katnissnak minden ügyességére szüksége lesz, és közben roppant súlyú döntések várnak rá: választania kell emberség és túlélés, szerelem és élet között.

AZ ÉHEZÕK VIADALA: FUTÓTÛZ

Jennifer Lawrence visszatér Katniss Everdeen szerepében Az éhezõk viadala-sorozat torokszorítóan izgalmas második részében. Katniss és a társa, Peeta hazatérnek, miután hihetetlen nehézségek árán sikerült megnyerniük az Éhezõk Viadalát. De kénytelenek hátrahagyni szeretteiket, hogy egy Gyõzelmi Körút során bejárják az összes körzetet. Útközben Katniss észreveszi, hogy forradalom van készülõben – amelyet talán éppen õ és Peeta indítottak el. A körút végén Snow elnök meghirdeti a 75-ik, életre-halálra szóló viadalt, amely örökre megváltoztathatja Panemet.

AZ ÉHEZÕK VIADALA: A KIVÁLASZTOTT, 1. RÉSZ

Katniss Everdeen, a tüzes lány életben maradt. A félbeszakadt harmadik Nagy Mészárlást követõen a 13. Körzet földalatti katakombáiban tér magához. Legközelebbi barátai a Kapitóliumban rekedtek, és sorsukért aggódva végre beleegyezik abba, hogy õ legyen a Poszáta, azaz a forradalom jelképes vezetõje. Ugyan továbbra sem biztos abban, hogy kiben bízhat meg, Katnissnek segítenie kell a 13. Körzet felemelkedésében, miközben tudja, hogy gyûlölettõl vezérelve Snow elnök személyes bosszúhadjáratot indított ellene – és a szerettei ellen.

AZ ÉHEZÕK VIADALA: A KIVÁLASZTOTT, BEFEJEZÕ RÉSZ

Minden idõk egyik legnépszerûbb filmes szériája érkezett meg lehengerlõ befejezéséhez Az éhezõk viadala utolsó fejezetével. Jennifer Lawrence játssza Katniss Everdeent, aki valaha csak azért küzdött, hogy túlélje a brutális Éhezõk Viadalát, idõvel azonban a Panem zsarnok elnöke (Donald Sutherland) elleni lázadás vezérévé vált. Katniss most egy csapatnyi lázadó élén a végsõ ütközetre készül, melyen egész Panem jövõje múlhat.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése