Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
PANCSER POLICE (BLU-RAY)
THE OTHER BOYS (2010) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Krimi, Vígjáték
Rendezte:Adam McKay
Szereplők:Mark Wahlberg, Will Ferrell, Samuel L. Jackson, Eva Mendes, Anne Heche, Michael Keaton, Dwayne "The Rock" Johnson, Steve Coogan, Damon Wayans Jr.
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Görög, Héber, Horvát, Lengyel, Magyar, Török, Szlovén, Észt, Bolgár, Román, Hindi, Litván, Indonéz, Ivrit, Kínai, Koreai, Thai
Hang:Angol - DTS-HD
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Török - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Thai - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:111 perc


6890 Ft.Nem kapható


Sokféle rendõr van: vannak a gyors, kemény zsaruk, akik mindig tudják, mit kell mondani, ha végre szembetalálkoznak a fõgonosszal. Persze akadnak olyanok is, akik jobban érzik magukat a központban, amikor az íróasztaluknál ülhetnek, és jelentést írhatnak. Allen (Will Ferrell), a gyilkosságiak könyvelõje legalábbis ilyen. Társát, Terryt (Mark Wahlberg) azért más fából faragták, de amióta egy túl gyorsan elsült pisztolynak köszönhetõen nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be. Õk ketten csak messzirõl bámulják az ügyosztály menõ kopóit Dansont és Manzettit (Dwayne Johnson és Samuel L. Jackson), míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetõség, hogy megmutassák, õk is igazi rendõrök; végre bebizonyíthatják, bennük is ott bujkál valahol az elszánt nagyvárosi cowboy – de sajnos, minden egészen másképp alakul, mint ahogy elképzelték.