Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BLINKY BILL - A FILM
BLINKY BILL THE MOVIE (2015)

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Mese
Rendezte:Deane Taylor, Noel Cleary
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:87 perc


1990 Ft.Nem kapható


Blinky Bill a legmenõbb és legvagányabb koala az egész vadonban. A kis kalandor arról álmodozik, hogy felfedezõ édesapja nyomdokaiba lépve egyszer majd elhagyja szülõföldjét, Zöld Völgyet, és bejárja a vadregényes ausztrál vidék különleges teremtményekkel teli világát. Blinky az egyetlen, aki hisz abban, hogy megtalálhatja Bill papát, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tûnt el a Sivatagban.

A tettre kész Blinky egy nap rejtélyes jelre bukkan, ami az elsõ nyom lehet elveszettnek hitt édesapjához. Maga mögött hagyja a biztonságot nyújtó Zöld Völgyet, és nekivág az ismeretlen Sivatagnak. Útja során megismerkedik az állatkertben nevelkedett, kissé félénk koalalánnyal, Mogyorócskával és a nagy dumájú galléros gyíkkal, Jackóval.

A kis csapatnak nemcsak a hatalmas ausztrál vadon minden veszélyével kell szembenéznie, de még egy könyörtelen vadmacska bosszújával is meg kell birkóznia. A lenyûgözõ tájakon megtett izgalmas út, a különleges élõlényekkel való találkozás és a megannyi váratlan kaland egyre jobban összekovácsolja a három jóbarátot. Blinky pedig egyre biztosabb abban, hogy meg fogja találni imádott édesapját.