Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
REPCSIK 1-2 DÍSZDOBOZ (2 DVD)
PLANES

Formátum:DVD
Rendezte:Roberts Gannaway, Klay Hall
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:1
Hossz:1 perc


4990 Ft.Nem kapható


Repcsik:

Míg a Verdák a versenypályán hódított, a Disney akcióban és kalandban bõvelkedõ animációs vígjátéka, a Repcsik a légifolyosókat veszi birtokba.

Rozsdás, az ábrándos permetezõgép minden vágya, hogy egyszer részt vegyen a világ leggyorsabb repülõgépeit felvonultató légiversenyen. A kis gépnek hatalmas szíve van, csakhogy nem éppen versenyzésre tervezték, ráadásul tériszonyos is… Minden bátorságára szüksége van, ha magasabbra akar törni, mint valaha is képzelte volna. Barátai segítségével Rozsdás mer több lenni, mint ami volt – és ezzel mások számára is felemelõ példát mutat.

Repcsik - Mentõalakulat:

Rozsdás, az egyszerû kisvárosi permetezõgépbõl lett repülõbajnok visszatér, hogy új szerepben próbálja ki magát a Disney legújabb, nagy fordulatszámon pörgõ animációs kalandfilmjében. Miután kiderül, hogy motorjában elöregedett az egyik alkatrész, veszélybe kerül a versenyzõi karrierje. Egy kisebb baleset után pedig ráébred, hogy új tapasztalatokat kell szereznie, ezért, légimentõnek áll. Rozsdást a veterán mentõhelikopter, Penge erdõõr veszi a "szárnyai alá", hogy légitûzoltót faragjon belõle. Ebben segítségére vannak a csapattársak: Rigó, a romantikus lelkû oltógép, a komor és bölcs Szélvihar, valamint a mindig serény, bulldózerekbõl és markológépekbõl álló Lánglovagok oltóbrigád. Rozsdásnak azonban hamar rá kell jönnie, hogy a versenyzés csillogó világa után a tûzoltók életében jóval kevesebb szerep jut a rivaldafénynek és sokkal több a kemény, sokszor önfeláldozó munkának. Frissen szerzett tudására pedig nagy szüksége lesz, amikor a Dugattyúcsúcs Nemzeti Park lángba borul, ráadásul pont akkor, amikor egy fontos vendégekkel zsúfolt estély veszi kezdetét a közeli szállodában.