Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
STAR WARS - A KLASSZIKUS TRILÓGIA (IV-VI RÉSZ) (3 DVD) SZINKRONOS KIADÁS!
STAR WARS - THE ORIGINAL TRILOGY (2005)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Fantasy
Rendezte:George Lucas
Szereplők:Carrie Fisher, Harrison Ford, Mark Hamill, Alec Guiness, Billy Dee Williams, Ian McDiarmid, Peter Cushing, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, David Prowse, Sebastian Shaw
Forgalmazó:Bontonfilm
Feliratok:Cseh, Angol, Magyar, Szlovák
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:375 perc


29990 Ft.Raktáron
Használt


Star Wars IV. rész - Egy új remény (szinkronizált változat) - 1977

Leia hercegnõt túszul ejtik a gonosz birodalmi erõk, amikor megpróbálják elfojtani az ellenük irányuló lázadást. Luke Skywalker és Han Solo kapitány, társaságában két robottal nekivág, hogy megmentse a hercegnõt, és gyõzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban.

Star Wars V. rész - A Birodalom visszavág (szinkronizált változat) - 1980

A Gonosz erõi még a birodalmi lépegetõket is bevetik a jeges Hoth bolygón rejtõzõ Luke Skywalker, Han Solo, Leia hercegnõ és Chewbacca ellen. Hannak és Leiának sikerül elmenekülnie, Luke pedig nekivág, hogy felkutassa a Dagobah-n élõ Jedi Mestert, Yodát, akinek segítségével felkészülhet a végsõ összecsapásra Darth Vaderrel.

Star Wars VI. rész - A Jedi visszatér (szinkronizált változat) - 1983

Luke, miután megmentette barátját, Han Solót és a szépséges Leia hercegnõt a biztos pusztulástól, ismét csatlakozik Yodához, hiszen igazi Jedi Lovaggá kell válnia ahhoz, hogy szembeszállhasson Darth Vaderrel és az Erõ sötét oldalával. Eljött a végsõ összecsapás ideje! Minden együtt van ahhoz, hogy a Galaxis legnagyobb hõsi eposza eljuthasson a végkifejletig.