Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HALÁLOS MÉLYSÉG
PIONEES (2013)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Thriller
Rendezte:Erik Skjoldbjaerg
Szereplők:Aksel Hennie, Wes Bentley, Stephen Lang, Stephanie Sigman, André Eriksen, Jonathan LaPaglia, Ane Dahl Torp, Jørgen Langhelle, Eirik Stubø, Endre Hellestveit
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Norvég - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:106 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A nyolcvanas években, amikor hatalmas gáz- és olajkészletet találnak az Északi-tengerben, egy csapat amerikai és norvég mélytengeri búvár kapja az állami megbízást, hogy az 500 méter mély tengerfenékrõl a felszínre hozza a fekete aranyat. Ez a technika, de még a lejutás lehetõsége sem áll a nyolcvanas években rendelkezésre, így féktelen hajsza indul a mélység mielõbbi meghódítására, és a mesés vagyont érõ olajtartalékok elérésére. A hivatásos mélytengeri búvár, Petter megszállottja a kihívásnak, ám testvére tragikus halála az egyik merülés során mindent megváltoztat. Petter egyre inkább arra kezd gyanakodni, hogy nem baleset történt, és valakinek érdekében állhatott a norvég búvár meggyilkolása.

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserû három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idézõ Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelõi mellett az óceán mélységétõl rettegõknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál. A Halálos mélység rendezõje, Erik Skjoldbjærg a kilencvenes évek végén Álmatlanság címmel remek thrillert készített, amelybõl azonos címen Christopher Nolan rendezett hollywoodi újrafeldolgozást Al Pacino fõszereplésével. A Halálos mélység fõszereplõje Aksel Hennie a Fejvadászok címû thrillerbõl, Wes Bentley Az éhezõk viadalából, Stephen Lang pedig az Avatarból lehet ismerõs a magyar nézõk számára.