Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
APROPÓ SZERELEM
WORDS AND PICTURES (2014)

Formátum:DVD
Rendezte:Fred Schepisi
Szereplők:Clive Owen, Juliette Binoche, Bruce Davison, Navid Negahban, Amy Brenneman, Valerie Tian, Adam DiMarco, Josh Ssettuba, Christian Scheider, Janet Kidder
Forgalmazó:Cinetel
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:100 perc


2990 Ft.Nem kapható


Jack Marcus (CLIVE OWEN) és Dina Delsanto (JULIETTE BINOCHE) valamikor mindketten tehetséges mûvészek voltak, ám az idõ nem nekik dolgozott. Mára a férfi tökéletes írói válságba süllyedt, míg a nõt egyre súlyosabb reumatológiai betegsége gátolja abban, hogy ecsetet fogjon a kezébe. Jelenleg így mindketten tanárként dolgoznak ugyanabban az iskolában, s még akár ki is alakulhatna közöttük valami… Ha nem törne ki ehelyett a totális háború! Jack zokon veszi, hogy Dina azt tanítja diákjainak, a szavak csapdába csalnak és hazudnak, s csak a képek képviselnek valódi értéket. A két tanár felsorakoztatja seregeit, a harcban pedig elõbb-utóbb az iskola minden tanulójának és dolgozójának állást kell foglalnia.


Pedig már majdnem szerelem volt…


A Roxanne és az IQ – A szerelem relatív rendezõje, Fred Schepisi a sármos Clive Owen (Anyátlanok, Közelebb) és a gyönyörû Juliette Binoche (Csokoládé, Az angol beteg) fõszereplésével készítette el legújabb romantikus vígjátékát. Az Apropó szerelem minden képkockája és minden szava arról árulkodik, hogy életünk két legnagyobb mozgatórugója még mindig a mûvészet és a szerelem.