Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
T.S. SPIVET KÜLÖNÖS UTAZÁSA
L EXTRAVAGANT VOYAGE DU JEUNE ET PRODIGIEUX T.S. SPIVET (2014)

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Kaland
Rendezte:Jean-Pierre Jeunet
Szereplők:Helena Bonham Carter, Julian Richings, Judy Davis, Callum Keith Rennie, Robert Maillet, Kyle Catlett
Forgalmazó:MTVA
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Surround
Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:105 perc


4990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Az ifjú T.S. Spivet egy montanai tanyán él szüleivel, a tõle teljesen különbözõ vadóc ikertestvérével és nõvérével, aki arról álmodozik, hogy egyszer õ lesz Miss Amerika. T.S. Spivet rajong a térképészetért és a tudományos felfedezésekért. Az õt körbevevõ világot igyekszik a lehetõ legtudományosabban leírni, megérteni, és az így szerzett tapasztalatokat saját találmányai elkészítéséhez felhasználni.

Egy napon váratlan telefonhívást kap a Smithsonian Múzeumból, azzal a hírrel, hogy a rangos Baird-díjat neki ítélték egy különleges találmányáért, valamint a díj személyes átvétele mellett felkérik egy ünnepi beszéd megtartására is.
T.S. felkerekedik és anélkül indul útnak, hogy a környezetében bárkinek is elmondaná milyen különös utazásra készül. Kalandos, veszélyektõl sem mentes útján tehervonattal szeli át az Egyesült Államokat, Washingtonba, ahol hatalmas meglepetést okoz. A rangos Baird-díj történetében eddig még nem volt példa rá, hogy a díjazott egy 12 éves ifjú felfedezõ…

A kortárs francia mozi egyik legkülönlegesebb látásmódú rendezõje, Jean-Pierre Jeunet, aki olyan kultfilmeket rendezett pályafutása során, mint az Amélie csodálatos élete, az Elveszett gyermekek városa, a Delicatessen és az Alien 4: Feltámad a Halál ezúttal egy minden korosztály számára élvezetes kalandfilmmel jelentkezik.
Jeunet aktuális rendezésében Reif Larsen népszerû gyerektörténeteit adaptálta vászonra világsztárok közremûködésével.